PEVEX će svojim radnicima isplatiti najveću uskrsnicu do sad

Autor: Objava za medije , 18. ožujak 2021. u 13:57
Otvorenje novog Pevex trgovackog centra u Makarskoj.

Shvaćajući značaj i važnost ljudskih resursa, primarni zadatak PEVEXA jest briga o svojim zaposlenicima.

Uprava Pevexa odlučila je ove godine za blagdan Uskrsa razveseliti svojih više od 2000 zaposlenika Pevexa isplatom uskrsnice u iznosu od 700 kuna. Prethodnih je godina uskrsnica iznosila 200, 300 potom 500 kuna, da bi sada u okolnostima potresa i pandemije njezin iznos bio povećan na 700 kuna.

„Organizirati produktivan rad u vrijeme globalne pandemije, za poduzetnike je značilo suočavanje s brojnim izazovima i stvaranje potrebe za brzim i značajnim prilagodbama. Svi naši zaposlenici su pokazali izniman angažman i predanost pri obavljanju posla u ovim, za sve, izazovnim vremenima. Isplatom uskrsnice želimo im zahvaliti na izuzetno predanom radu i ostvarenom uspjehu, koji nije prošao nezamijećeno. Napredak i rezultati ne postižu se pojedinačno, već timski, uz mnogo uvažavanja, poštovanja i suradnje“, poručili su iz Uprave PEVEXA.

Shvaćajući značaj i važnost ljudskih resursa, primarni zadatak PEVEXA jest briga o svojim zaposlenicima. Osim isplate uskrsnica i božićnica PEVEX svojim zaposlenicima pruža unapređenje standarda putem raznih drugih pogodnosti poput obrazovnih edukacija, zdravstvenih pregleda i različitih naknada kao i povećanja prosječnih neto primanja koja su povećana za gotovo 50 % u odnosu na prethodne godine te prosječno iznose oko 6.500 kuna.

Podsjetimo, PEVEX je prvi hrvatski trgovački lanac koji posluje u svim krajevima Hrvatske. Sa svojih 26 prodajnih centara i preko 50 tisuća proizvoda po prodajnom centru, potvrđuje poziciju istinskog lidera u segmentu izgradnje, opremanja i uređenja doma i vrta.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close