Otvorena besplatna telefonska linija za dojave o problemima sa snijegom

Autor: Poslovni.hr/Hina , 15. siječanj 2013. u 11:58
Milan Bandić (Foto: Igor Kralj/PIXSELL)

Iz ureda gradonačelnika priopćeno je da je otvorena besplatna telefonska linija 0800-2554 na koju će građani 24 sata dnevno moći prijavljivati probleme sa snijegom.

Sukladno sinoćnoj najavi zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića u bazi Zimske službe, kada je formalno preuzeo vođenje i koordinaciju Zimske službe, od iz ureda gradonačelnika priopćeno je da je danas otvorena besplatna telefonska linija 0800-2554 na koju će građani 24 sata dnevno moći prijavljivati probleme sa snijegom.

Bandić je sinoć najavio da će Gradskoj upravi biti uspostavljen besplatan telefon na koji će se građani moći javljati, a svi će se pozivi slijevati u stožer Zimske službe. Ponovno je pozvao sve Zagrepčane da očiste snijeg ispred svojih kuća. Gradonačelnik je jučer izvijestio da su u Gradskoj upravi u ozbiljnoj fazi pripravnosti, međutim elementarnu nepogodu nije proglasio. Istaknuo je kako nema ljudskih žrtava, nema teških havarija i grad normalno funkcionira – sve službe, grijanje, plin, voda, odvodnja, škole, vrtići, bolnice funkcioniraju.

Komentirajte prvi

New Report

Close