Oprezno u prometu, policija od danas posebno nadzire dvije vrste vozila

Autor: Poslovni.hr , 10. veljača 2020. u 11:16
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Najavljene aktivnosti usklađene su s akcijama ROADPOL-a, tj. sve policijske snage na području Europske unije uključene su u aktivnosti iz ove akcije, a sukladno navedenom terminu provesti će se i na području svih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj, najavljeno je u pojedinim policijskim postajama.

‘Na području Policijske uprave međimurske tijekom svakodnevnih redovnih zadaća pojačano će nadzirati teretni automobili i autobusi’, .

U razdoblju od 10. do 16. veljače 2020. godine policijski službenici svih  policijskih postaja na području Policijske uprave međimurske, uključujuću i graničnu policiju,  tijekom svakodnevnih redovnih zadaća pojačano će nadzirati teretne automobile i autobuse.

Najavljene aktivnosti usklađene su s akcijama ROADPOL-a, tj. sve policijske snage na području Europske unije uključene su u aktivnosti iz ove akcije, a sukladno navedenom terminu provesti će se i na području svih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj.

U četvrtak, 13. veljače tijekom dana policijski službenici Policijske uprave međimurske nadzirat će teretne automobile i autobuse u suradnji s kolegama iz susjedne Policijske uprave varaždinske’, poručuju iz policije.

Komentirajte prvi

New Report

Close