Od ponedjeljka bitno skuplji parking, u prvoj zoni čeka još jedno neugodno iznenađenje

Autor: Poslovni.hr/H , 29. srpanj 2018. u 13:03
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Od ponedjeljka, 30. srpnja u Zagrebu poskupljuje parking pa će tako sat parkiranja u prvoj zoni umjesto dosadašnjih šest kuna stajati 12 kuna, u drugoj zoni pet umjesto tri kune, a u trećoj dvije kune, što je za 50 lipa više nego dosad.

Vrijeme naplate u prvoj zoni produljuje se do 22 sata.

Sat parkiranja u garaži Tuškanac od ponedjeljka poskupljuje dvostruko više nego dosad – deset kuna. U većini ostalih javnih garaža (Gorica, Kvaternikov trg, Langov trg, Petrinjska, Rebro), cijena će porasti s četiri na šest kuna, osim garaža u Jelkovcu i na Sveticama, gdje će sat poskupjeti na tri, odnosno četiri kune.

Cijena dnevnih parkirališnih karata, komercijalnih parkirališnih karata (tjedna, mjesečna, godišnja) i povlaštenih parkirališnih karata ostaje nepromijenjena.

Nove cijene parkiranja nalaze se su u Pravilniku o korištenju javnih parkirališta i javnih garaža, objavljenim u Službenom glasniku grada Zagreba.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Zanimljivo! u tekstu se ni na jednom mjestu ne spominje Bandić jer se radi o dizanju cijena, a kad, pred izbore spusti cijenu onda tekstovi vrve kako Bandić daruje “sugrađankama i sugrađanima” daruje jeftinije parkiranje. Vi novinari ste veće zlo od Bandića.

Ma 10 dana pred izbore ce opet vratit na 6 i reći kako misli na građane i svi sretni, zadovoljni :)))

A do tada more uhljebe u holdingu nagraditi 🙂

Mora Miki nadojiti svojih bosancerosa po holdingu. Krajnje je vrijeme da izlaznost na izbore bude veca od 50% i da se tog smrada konacno makne.

New Report

Close