Od korone je umrla i 33-godišnja žena: Dva puta bila negativna, na operaciji utvrdili da je zaražena

Autor: Poslovni.hr , 20. listopad 2020. u 11:03
Foto:Damir Spehar/PIXSELL

Podsjetimo, u ponedjeljak s iz Nacionalnog stožera Civilne zaštite javili su kako je među preminulima i žena rođena 1981. godine koja je od posljedica virusa umrla u KB Dubrava.

U posljednja dva dana koronavirus odnio je život i dvjema mladim ženama. Jedna je preminula u 40. godini života, a drugoj su bile 33 godine.

I u utorak je broj zaraženih u Hrvatskoj visok. 890 ljudi zaraženo je koronom, a preminulo je njih osmero.

U usporedbi s jučerašnjim danom, manje je umrlih, no nažalost koronavirus odnio je život još jednoj mladoj ženi.

Na društvenim mrežama službene stranice stoji kako je u Općoj bolnici Bjelovar preminula žena od 33 godine koja je ujedno i najmlađa žrtva korona virusa u Hrvatskoj.

Večernji list objavio je da je riječ  o ženskoj osobi koja je imala visoki šećer i kojoj je bila određena amputacija noge. Dva je puta bila testirana i oba puta negativna, a prije operacije pustili su je doma za rođendan. Nakon toga vratila se u bolnicu kako bi se izvršila operacija, ali nažalost preminula je, ujedno pozitivna na koronavirus.

“Ne znamo izvor infekcije preminule pacijentice. Testirali smo ju kad su se pojavili simptomi. Testirali smo i cijelo osoblje, još nisu stigli kompletni nalazi. Imamo zasad dva pozitivna liječnika, četiri sestre i jednu spremačicu. Dvije pacijentice koje su ležale s njom u sobi su također pozitivne” rekao je ravnatelj bjelovarske bolnice Allouch Ali.

Podsjetimo, u ponedjeljak s iz Nacionalnog stožera Civilne zaštite javili su kako je među preminulima i žena rođena 1981. godine koja je od posljedica virusa umrla u KB Dubrava.

Komentirajte prvi

New Report

Close