Od danas dio zatvorenih trgovina otvara svoja vrata

Autor: Poslovni.hr , 27. ožujak 2020. u 09:28
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Stožeri Civilne zaštite moraju posebnu pozornost obratiti na situaciju na tržnicama. Kad se provjeri je li sve u redu, kroz par sati, očekujemo da će te trgovine početi raditi”, naveo je Božinović.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović kazao je da je naš rast je linearan što ukazuje na to da se građani pridržavaju uputa te je izvijestio o promjeni u nekim mjerama.

“Prva odluka se odnosi na dopuštenje rada određenih specijaliziranih trgovina u sastavu tržnica kako bi se povećao kapacitet opskrbe hrvatskih građana i pomoglo hrvatskoj poljoprivredi. To su dućani koji prodaju hranu, higijenske artikle, poljoprivredne trgovine i dućani koji prodaju hranu za životinje. Stožeri Civilne zaštite moraju posebnu pozornost obratiti na situaciju na tržnicama. Kad se provjeri je li sve u redu, kroz par sati, očekujemo da će te trgovine početi raditi”, naveo je Božinović.

Drugo izuzeće se odnosi na rad prodavaonica u kojima se prodaje građevinski materijal i to za područje Grada Zagreba i Krapinsko-zagorske županije i to zbog posljedica za saniranje štete od potresa.

Komentari (1)
Pogledajte sve
Objava čeka odobrenje

New Report

Close