Obustavlja se tramvajski promet Novim Zagrebom

Autor: Poslovni.hr/Hina , 30. srpanj 2021. u 16:01
Foto: Filip Kos/PIXSELL

Zbog nastavka radova na sanaciji Mosta mladosti, tramvajski promet Novim Zagrebom bit će obustavljen od subote, 31. srpnja do jutarnjeg izlaska ZET-ovih vozila u ponedjeljak, 2. kolovoza, a kao zamjena uvest će se izvanredna autobusna linija, priopćeno je u petak iz ZET-a.

Izvanredna autobusna linija 607 prometovat će na dionici Savski most – Avenija Dubrovnik – Držićeva – Ulica grada Vukovara.

Autobus će se polukružno okretati na raskrižju Avenije Marina Držića i Ulice grada Vukovara te će ulazno-izlazno stajalište biti u Držićevoj (kod “Dione”). Autobus neće koristiti stajalište Borovje u smjeru Ulice grada Vukovara.

Vozni red izvanredne autobusne linije “Savski most – Ulica grada Vukovara” dostupan je na mrežnim stranicama www.zet.hr

Za vrijeme izvođenja radova, tramvajske linije 6, 7 i 14 prometovat će izmijenjenim trasama:

Linija 6 prometovat će trasom Črnomerec – Trg bana Josipa Jelačića – Glavni kolodvor – Autobusni kolodvor – Heinzelova – Žitnjak.

Linija 7 ići će trasom Dubec – Autobusni kolodvor – Ulica grada Vukovara – Savski most.

Linija 14 prometovat će trasom Mihaljevac – Trg bana Josipa Jelačića – Frankopanska – Savska cesta – Savski most.

Umjesto tramvaja noćne linije 31 prometovat će autobus.

Iz ZET-a su također priopćili da će zbog dogradnje sustava odvodnje, autobusna linija 304 (Velika Gorica – Mraclin) od ponedjeljka, 2. kolovoza do ponedjeljka, 6. rujna prometovati izmijenjenom trasom.

ZET moli putnike za razumijevanje te da obrate pozornost na novi vozni red koji je dostupan na mrežnim stranicama www.zet.hr

Komentirajte prvi

New Report

Close