Novu godinu dočekuju – u podne!

Autor: Poslovni.hr/Hina , 29. prosinac 2014. u 17:11
Thinkstock

U Crikvenici se za 30. prosinca, priprema nešto potpuno drugačije i nesvakidašnje – doček Stare godine, a u Fužinama se organizira doček Nove godine, ali u podne 31. prosinca.

Dok se u većini gradova i mjesta po Hrvatskoj organiziraju ispraćaji Stare i dočeci Nove godine, u Crikvenici se za utorak, 30. prosinca, priprema nešto potpuno drugačije i nesvakidašnje – doček Stare godine, a u Fužinama se organizira doček Nove godine, ali u podne u srijedu, 31. prosinca.

Riječ je o dvjema originalnim, sada već tradicionalnim manifestacijama koje se godinama održavaju u organizaciji turističkih zajednica tih dvaju mjesta te njihovih općina, ugostitelja i drugih zainteresiranih, a svojim zanimljivim konceptom pobuđuju veliko zanimanje stanovnika i njihovih gostiju kojih se okupi i do nekoliko tisuća.

Stara godina u Crikvenici se dočekuje pod sloganom "Nezaboravni doček Stare" u sklopu Adventa u Crikvenici 2014., a počinje u utorak, 30. prosinca u 17 sati u parku u središtu Crikvenice.

Recept za tu manifestaciju, ističu u turističkoj zajednici, jednostavan je i glasi: "Ukusno i mirišljavo kuhano vino i kobasice na čistome morskom zraku, uz nezaobilazan dodatak kolača i ostalih božićnih delicija, puno smijeha i dobre glazbe, a za kraj začin lampionima dobrih želja."

U Fužinama u Gorskome kotaru jedinstvena manifestacija u Hrvatskoj – 15. doček Nove godine u podne, 31. prosinca u središtu mjesta, na igralištu ispod brane, a organizatori poručuju da jamče nezaboravan provod s glazbom i bogatom ponudom jela i pića od deset sati do kasno poslijepodne.

Komentirajte prvi

New Report

Close