Novogradnje s penthouseom nedaleko od mora, već se prodaju po 7000 eura za kvadrat

Autor: Poslovni.hr , 30. ožujak 2022. u 09:49
Foto: Pixabay

Objekt će imati podrumsku etažu, prizemlje i tri kata, ukupne površine 11.777 četvornih metara,

Upravni odjel za prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Zadra uputio je javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja dozvole za građenje višestambene građevine na Vitrenjaku, u blizini nautičke marine, javlja Slobodna Dalmacija.

Građevina se sastoji od dilatacija A, B, C, D i E, s ukupno 101 stanom, a objekt će imati podrumsku etažu, prizemlje i tri kata, ukupne površine 11.777 četvornih metara, na novoformiranoj parceli nastaloj od niza manjih zemljišta i njihovih dijelova. Izdavanje građevinske dozvole zatražila je zadarska tvrtka “Real Value”, osnovana 2017. godine, u vlasništvu Grge Zrilića i Milana Bakovića za novu fazu stambenog kompleksa.

Nasuprot “Marine Borik” već je u izgradnji njihovo novo luksuzno naselje “Marina Project Zadar” sa stanovima pojedinačne površine od 50 do čak 220 kvadrata. Projekt se sastoji od tri faze od kojih je prva već u izgradnji, a na terenu ga čine – tri stambene zgrade.
Radi se o lokaciji u elitnom, zapadnom dijelu Zadra, nasuprot “Marine Borik”, a u mirnom naselju Vitrenjak II te u neposrednoj blizini uređene plaže Uskok. Udaljenost od kupališta je 200 metara, do prve prodavaonice ima samo 250 metara, a u blizini je smješteno i poznato turističko naselje “Falkensteiner Borik” s uređenom pješčanom plažom.
Prve tri zgrade uz prometnicu nasuprot hotela “President” već su rasprodane po cijenama od 2600 do 3000 eura po četvornom metru, što za sadašnja mjerila i nije skupo. Slobodna Dalmacija zatražila je od agencije Marina Project Zadar cijene kvadrata u njihovim novogradnjama, ali još nisu odgovorili.

Komentirajte prvi

New Report

Close