Novinar će na sudu morati dokazati da je Reisman ‘hodajuća sprdnja’

Autor: Poslovni.hr , 07. veljača 2013. u 13:23
Zvonimir Hodak (Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL)

Medijima je stigao poziv na tiskovnu konferenciju u petak, 8. veljače 2013., u 11 sati u hotelu Sheraton, na kojoj će se podnijeti izvješće o posjetu dr. Judith Reisman Hrvatskoj.

Medijima je stigao poziv na tiskovnu konferenciju u petak, 8. veljače 2013., u 11 sati u hotelu Sheraton, na kojoj će se podnijeti izvješće o posjetu dr. Judith Reisman Hrvatskoj.

O nastupima i predavanjima diljem Hrvatske govorit će Judith Reisman, redatelj Tim Tate i Krešimir Miletić u ime udruge Vigilare, dok će odvjetnik Zvonimir Hodak i Tanja Vranjican Đerek, kao odvjetnički tim, objaviti pokretanje tužbe protiv određenih medija u Hrvatskoj.

Kako je Hodak izjavio za radio Soundset, tužbu pokreću zbog izjave da je Judith Reisman 'hodajuća sprdnja'. "Znači za žensku koja ima 78 godina, koja je doktor znanosti, diplomirala je, predaje na devet svjetskih fakulteta kao gost predavač, netko napiše da je hodajuća sprdnja. Taj novinar će svoju tvrdnju morati i dokazati na sudu na žalost", kazao je Hodak.
 

 

Komentari (2)
Pogledajte sve

Zašto se na ovakve stvari promptno reagira i zašto se uopće reagira,kad se veća kaznena djela koja materijalno i psihološki utječu na veliki broj ljudi, ne sankcioniraju u ovoj državi? Koji selektivni uvjeti ovdje vladaju? Državljanstvo, status poduzetnika,sadašnjeg političara,bivšeg političara,prijatelja,debljina nezakonito napunjenog računa,što? Napokon je prestala okupacija medija tim posjetom i evo je opet! Imamo mi drugih velikih problema kojima se sudovi trebaju baviti.

..”Taj novinar će svoju tvrdnju morati i dokazati na sudu na žalost”, kazao je Hodak”…
ako si je pribilježio sve njene izrečene “znanstvene teze” neče imati problema s obranom na sudu i bez skupog odvjetnika…zanima me koliko košta sva ova njena egzibicija po Hrvatskoj i tko plača njen dolaza, boravak i putovanja dok grcamo u krizi?

New Report

Close