Novi, drugi zrakoplov i još devet linija Ryana iz Zagreba

Autor: Darko Bičak , 02. rujan 2021. u 07:13
Zagrebački aerodrom imat će tjedno više od 40 letova Ryanaira/JOSIP ŠKOF

Iz Ryanaira najavljuju više od 40 odlaznih letova iz Zagreba tjedno na 15 linija, uključujući devet novih prema europskim odredištima.

Zračni prijevoznik Ryanair u bazi u zagrebačkoj zračnoj luci koju je otvorio krajem srpnja, od 1. rujna ima i drugi zrakoplov, a treći planira u prosincu, izvijestili su iz Ryanaira i Međunarodne zračne luke Zagreb.

Iz Ryanaira najavljuju više od 40 odlaznih letova iz Zagreba tjedno na 15 linija, uključujući devet novih prema europskim odredištima, a još devet novih pokrenuli bi na zimu s baziranjem trećeg zrakoplova.

Devet novih linija Zagreb će povezivati s Baden-Badenom, Dortmundom, Düsseldorfom Weeze, Frankfurt Hahnom, Malmöm, Memmingenom, Oslo Torp-om, Pariz Beauvaisom i Podgoricom.

U povodu baziranja drugog zrakoplova u Zagrebu i otvaranja novih linija, Ryanairova voditeljica prodaje i marketinga za CEE regiju Olga Pawlonka poručila je da je to dio ulaganja od 300 milijuna dolara te će potaknuti oporavak turizma u glavnom gradu Hrvatske.

Voditelj razvoja ruta MZLZ-a Yavuz Aytis kazao je da će građani Zagreba i okolice s novim linijama imati i više mogućnosti izravnih letova u razne destinacije.

“Vjerujemo da će povećana dostupnost Zagreba dovesti do bržeg oporavka turizma i gospodarstva. MZLZ će nastaviti s naporima na proširenju mreže izravnih letova iz Zagreba. Očekujemo da će to pridonijeti pozicioniranju grada u privlačnu destinaciju mnogih europskih putnika”, zaključio je Aytis.

Komentirajte prvi

New Report

Close