Nasilni HDZ-ovac smijenjen iz Uprave HOPS-a

Autor: Poslovni.hr/Hina , 05. travanj 2019. u 11:54
Foto: HOPS screenshot

Nadzorni odbor Hrvatskog operatora prijenosnog sustava (HOPS) u petak je na sjednici donio prijedlog odluke o opozivu HDZ-ovog Ivice Modrića, člana Uprave HOPS-a, nakon što je u medijima objavljeno da je prije tjedan dana u Zagrebu teško ozlijedio 32-godišnjeg mladića zbog čega se provodi kriminalističko istraživanje.

"Imenovani član Uprave HOPS-a opoziva se s mjesta člana Uprave Društva zbog kršenja obveza iz radnog odnosa narušavanjem poslovnog ugleda Društva neprimjerenim ponašanjem i sudjelovanjem u fizičkom obračunu koje je rezultiralo teškom tjelesnom ozljedom druge strane", stoji u priopćenju HOPS-a, a prijedlog Odluke dostavljen je Hrvatskoj energetskoj regulatornoj agenciji (HERA-i).

HOPS je jedini operator elektroenergetskog prijenosnog sustava u Hrvatskoj i vlasnik je cjelokupne hrvatske prijenosne mreže te posjeduje dozvolu za obavljanje energetske djelatnosti prijenosa električne energije kao regulirane javne usluge. 

Modrić je, po pisanju portala, prije tjedan dana udario mladića na zagrebačkom Vrbiku, nakon što je mladić pokušao prijeći cestu na pješačkom prijelazu.  Modrić, koji je upravljao automobilom, mladića nije propustio, već je projurio pored njega. Mladić je zatim rukom udario prtljažnik Modrićeva automobila, na što je Modrić izašao iz auta, zaprijetio mladiću i udario ga šakom u glavu, navodi Index.

Mladić je, po pisanju portala, pretrpio četiri frakture kostiju lica i trenutno se još uvijek nalazi u bolnici u zagrebačkoj Dubravi.

Zagrebačka policija potvrdila je da provodi kriminalističko istraživanje o incidentu koji se dogodio 28. ožujka, a HDZ je Modrića, člana osječkog HDZ-a, u četvrtak do daljnjega suspendirao sa svih stranačkih dužnosti.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Samo će drugi hadezeovac vikati HOPS umjesto njega

zgodan mi je ovaj…

New Report

Close