Nakon poslovnog kraha Goranko Fižulić vraća se na velika vrata?

Autor: Poslovni.hr , 07. siječanj 2016. u 12:06
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Fižulić je sa suprugom vodio Magmu u sklopu koje je bio i Turbo Limach, niz trgovina s igračkama za djecu, a onda je došla kriza i poslovno carstvo se urušilo.

Goranko Fižulić, vlasnik Magme, nakon što je godinama bio zastupnik brendova kao što su Esprit i Mexx, poslije nekoliko godina prisilne pauze ponovno se vraća u biznis s odjećom. Naime, Fižulić je od Grada Zagreba zatražio zakup prostora u Ilici 32 gdje je nekad bila smještena Magma, a u prostor na tri kata trebao bi do jeseni 2016. useliti španjolski modni brend Mango, objavio je tportal.

Fižulić je od Grada dobio ulični prostor u prizemlju (111 m2) Ilice 32, prvi i drugi kat od 736 m2 u njegovu su vlasništvu, i tri kata dvorišne zgrade (448 m2) za 12.743 kune mjesečno. O svemu bi trebala brinuti tvrtkaTrata, članica Magma grupe, koju je Fižulić ljetos osnovao, a vode ju kćiAna Fižulić i direktorica Ivanka Kralj.

U prostoru je planirano otvaranje trgovine ženskom i dječjom odjećom, a zaposleno bi bilo 25 ljudi. Mango trenutačno ima 2.371 trgovinu u 105 država svijeta, od čega ih je u Hrvatskoj 15. 

Komentari (9)
Pogledajte sve

Kako cujem Goranko pjeva dok printa 3d: “printam 3D tinta mi se proli daleko je onaj ‘ko me voli, tinta mi se proli, daleko je onaj ‘ko me voli, voli, voli, daleko je ‘ko me voli, voli, voli, daleko je ‘ko me vol’, voli, voli, daleko je ‘ko me voli, voli, voli, daleko je ‘ko me vol’, voli, daleko je ‘ko me voli, daleko je, onaj tko me voli.”

Zakup je 1,5eur po m2. Krasno! Zasto se nije islo na javni natjecaj?

bas me interesira cime je ovaj lik zasluzio reklamu besplatnu !
vjerojatno sto napravis veci dug u proslosti , onda imas vecu sansu !!

3.D – Printanje igračaka je popušio Linić i Hr. javnost, dače na taj način podmiriti dugove Magme,,Gradu,Džavi,,itd, i, opet na natječaju dobije atraktivnu lokaciju u centru Grada,,,
ali,,to je sad nova firma,,,i to na Čerki,,to nije Mgma,,,,,to se može samo kod nas i to odabrani,,poput njega,.
Tko zna,,njemu 2 i to + !

New Report

Close