Najpoželjniji poslodavac: Studenti, ovu anketu želite ispuniti!

Autor: Poslovni.hr , 08. siječanj 2013. u 10:47
.

Želimo vam predstaviti projekt Poslovnog dnevnika namijenjen studentima ekonomskih fakulteta, veleučilišta i poslovnih škola.

Dragi studenti,

Želimo vam predstaviti projekt Poslovnog dnevnika „Najpoželjniji poslodavci u Hrvatskoj“ namijenjen studentima ekonomskih fakulteta, veleučilišta i poslovnih škola.

Projekt je prvo nacionalno i sveobuhvatno istraživanje koji analizira želje, znanja i vještine mladih ekonomista na tržištu rada Republike Hrvatske.

Projekt uključuje sve ekonomske fakultete, veleučilišta i visoke poslovne škole u Hrvatskoj. Ovim nacionalnim projektom želimo pomoći razvoju hrvatskog poslovnog tržišta, otvoriti Vam najjače medijske kanale, te Vam omogućiti povratnu informaciju od strane poslodavaca – koja su znanja, vještine i aktivnosti koje će se od vas zahtijevati na tržištu rada!

Istraživanje provodimo putem ove online ankete čiji je cilj pripremiti populaciju mladih ljudi, budućih menadžera, voditelja i specijalista, koji bez radnog iskustva, ali s visokom stručnom spremom za tržište rada.

Želimo saznati Vašu percepciju najpoželjnijih poslodavaca, te koji su najpoželjniji sektori i kompanije u kojima žele graditi svoju karijeru.

Anketu su napravili profesionalni psiholozi i ekonomisti. Za promociju ankete, (kako bi vaša mišljenja i želje dobile nacionalni doseg), koristit ćemo sve promocijske kanale Styrija grupe – Večernji list, Poslovni dnevnik, Pametna kuna, 24 sata i ostale.

Projekt podržava više agencija, institucija i ministarstava Republike Hrvatske.

Postanite dio projekta! Ispunite nacionalni studentski upitnik!

Prijavite se na naš studentski Newsletter i primajte najsvježije informacije o novim poslovima u RH, novostima u svijetu tehnologije i biznisa, nagradnim natječajima, business lifestylu, putovanjima…

>>> Upitnik možete ispuniti ovdje!

Komentari (2)
Pogledajte sve

Najpoželjniji poslodavac,trgovina,jadni narode!

[emo_naivan]

New Report

Close