FOTO: Mulini Beach bar u Rovinju uvršten među osam najboljih barova na svijetu

Autor: Poslovni.hr , 07. ožujak 2016. u 12:02
Foto: http://www.montemulinihotel.com

Nagrađen bar sa svojih pedesetak sjedećih mjesta nalazi se u samom središtu istoimene plaže u Rovinju.

Maistrin Mulini Beach bar našao se na ovogodišnjoj zlatnoj listi osam najboljih klubova na plaži koju je nedavno objavio najprestižniji svjetski putnički časopis Condé Nast Traveler. Nagrađen bar sa svojih pedesetak sjedećih mjesta nalazi se u samom središtu istoimene plaže u Rovinju, u uvali podno hotela Lone i Monte Mulini te pored bogate ponude pića i napitaka, nudi jela koje potpisuje šef kuhinje hotela Monte Mulini.

„Modernistički uređeno bijelo šetalište proteže se od luke prepune jahtama sve do ove isklesane plaže na kojoj su posađeni timijan, ružmarin i elegantni mornarsko-plavi suncobrani, a osoblje s veselim slamnatim šeširima miješa Caipirinhe od manga i nosi hobotnicu, kuskus s mentom i kapare u prelijepim posudama“, ističu u časopisu dodajući da Između kupanja u toplome moru bistrom poput rakije, obavezno treba dobro proučiti vinsku kartu Mulini Beach bara.

Condé Nast Traveler osnovan je 1987.godine i predstavlja jedno od najpouzdanijih imena u području putovanja. Časopis se temelji na jednostavnom, ali revolucionarnom principu: „Istina o putovanju." S ciljem doživljavanja svijeta točno onako kako ga doživljavaju njihovi čitatelji, dopisnici putuju anonimno i sami snose troškove za razliku od mnogih srodnih publikacija koje često prihvaćaju besplatan prijevoz i smještaj. Ovakav princip omogućuje iskreno, pošteno izvješćivanje o svim aspektima industrije što čini ovaj časopis najuglednijim i najpouzdanijim izvorom informacija.

Podsjećamo, cijelo područje uvale Lone, Mulini Beach plaža u sklopu koje se nalazi i nagrađen bar, te  šetnica čiju arhitekturu potpisuje višestruko nagrađivan arhitektonski studio 3LHD, potpuno su obnovljeni 2014. godine investicijom vrijednom 25 milijuna kuna.

Komentirajte prvi

New Report

Close