Moj-eRačun pokrenuo ekološku kampanju za očuvanje šuma

Autor: Poslovni.hr , 23. srpanj 2021. u 08:41
Zeleno priznanje

U sklopu ekološke kampanje „Šaljem eRačune za zelene šume“ informacijski posrednik dodjeljivat će Zelena priznanja subjektima koji su kroz digitalno poslovanje doprinijeli očuvanju hrvatskih šuma.

Kao društveno odgovorna kompanija koja promovira digitalizaciju, servis Moj-eRačun pokrenuo je ekološku kampanju „Šaljem eRačune za zelene šume“. Riječ je o projektu koji će se kontinuirano  provoditi u suradnji s partnerima kompanije, proizvođačima ERP i računovodstvenih softvera, te korisnicima usluga servisa Moj-eRačun s ciljem podizanja svijesti o prednostima korištenja eRačuna i njihovog izravnog, pozitivnog utjecaja na okoliš.

Od 2014. godine do danas, kompanija promovira zeleno, bespapirno poslovanje i potiče očuvanje hrvatskih šuma kao dio svog poslovnog identiteta. Ova kampanja je nastavak tog angažmana i svojevrsno priznanje za više od 95.000 korisnika koji su svojim doprinosom, slanjem eRačuna kroz ERP-ove partnera ili putem aplikacije Kreiraj, sačuvali od sječe čak 3.086 stabala, što je ekvivalent površini od čak 31 nogometnog igrališta.

Briga o okolišu je briga o zajednici

U sklopu kampanje „Šaljem eRačune za zelene šume“, servis Moj-eRačun će partnerima i korisnicima uključenim u projekt dodijeliti Zelena priznanja s izračunom broja stabala koja su dosad spasili. Prva Zelena priznanja  dodijeljena su partnerima i korisnicima u Splitsko-dalmatinskoj županiji, nakon čega će ih dobiti i drugi subjekti iz ostalih dijelova Hrvatske koji su dali, ili će tek dati, veliki doprinos kampanji očuvanja šuma.

„Briga o okolišu zajednička je odgovornost, a ovakvi rezultati dokaz su da postoje rješenja za zelenu budućnost koju možemo zajednički graditi“ poručuju iz servisa Moj-eRačun.

Komentirajte prvi

New Report

Close