Pekari su važni za naš turizam, ali je njihovo zanimanje godinama deficitarno u svim krajevima zemlje. Vlasnici pekara nerijetko svoje buduće radnike počinju tražiti već među učenicima strukovnih škola. Jedna od njih je i Obrtnička škola u Koprivnici. Njezini polaznici bez problema mogu pronaći posao u struci pa se mladi sve češće odlučuju za to zanimanje, piše HRT.
Ante Krolo važe brašno, a Danijel Ćirković u miješalicu dodaje preostale sastojke za tijesto od kojega će napraviti peciva. Obojica su učenici završnog, trećeg razreda koprivničke Obrtničke škole za smjer pomoćnog pekara.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu