MK Group nastavlja s velikim ulaganjima u Istru

Autor: Poslovni dnevnik , 24. listopad 2019. u 07:42
Renovirana je plaža, hotel, rezidencije...

Ukupna investicija u kompleks u Savudriji vrijedi 5 milijuna eura, od čega je kompanija dosad uložila 3 milijuna.

Nije tajna da Istra pruža velike potencijale za razvoj turizma. MK Group u ovom dijelu regije želi biti aktivan partner razvoja ne samo hotelskih ponuda već čitavih destinacija, te ih želi učiniti novim omiljenim turističkim mjestima.

Upravo zato smo pokrenuli investicijski ciklus", kaže Kai Behrens, generalni direktor Kempinski Hotela Adriatic u Savudriji govoreći o gotovo 5 milijuna eura vrijednim investicijame ove kompanije u Istru. 

Naime, od dosad uloženih tri milijuna eura u renoviranje hotela, najveći radovi bili su renoviranje plaže hotela, rezidencije Skipper, VIP plaže i restorana, a Bahrens naglašava kako će se u narednom  razdoblju uložiti dodatnih dva milijuna eura u vile Skipper Resorta, kao i u opremanje i preuređenje određenih apartmana. 

"Idemo ususret trendovima i zahtjevima suvremenog turizma i želimo ovaj dio Jadrana učiniti prvim izborom, ne samo za goste iz regije, već i za one iz drugih europskih i svjetskih zemalja", istaknuo je Behrens. 

Inače, tvrtka MK Group vlasnik je Skipper Resorta u Savudriji u Istri od 2017. godine. Ovaj luksuzni kompleks, koji se prostira na više od 200.000 četvornih metara, obuhvaća Kempinski Hotel Adriatic, 21 luksuznu vilu, golf teren i apartmane ukupne površine veće od 15.000 kvadrata.

Tvrtka MK Group u većinskom i manjinskom vlasništvu posjeduje 14 hotela u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj i Crnoj Gori, aerodrom Portorož te golf teren u Savudriji. 

Komentirajte prvi

New Report

Close