Mjesecima plaćala visoke račune za struju, a onda je doznala tko je kriv za to

Autor: Poslovni.hr , 07. srpanj 2022. u 08:37
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Žena (32) u Pakracu mjesecima je plaćala visoke račune za struju samo da bi se pokazalo da je krivac za to upravo njezin susjed.

Nakon što su mu početkom godine isključili struju zbog neplaćanja računa, vlasnik stana dosjetio se kako riješiti taj problem i to tako što se neovlašteno spojio na električno brojilo svoje susjede, piše Danica.

Policija je uspjela ući u trag kradljivcu struje, 46-godišnjaku iz Pakraca nakon prijave njegove susjede koja je primijetila da se nešto čudno događa. “U razdoblju od 9. veljače do 5. srpnja 2022. u Pakracu u Ulici Matice Hrvatske, 46-godišnjak kojemu je isključena električna energija zbog nepodmirenih dugovanja, neovlašteno se spojio na električno brojilo stana u vlasništvu 32-godišnjakinje i protupravno koristio električnu energiju. Protiv 46-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu”, navela je policija.

Ukupna šteta koju je počinio tim kaznenim djelom iznosi oko 1500 kuna, neslužbeno doznaje portal Danica. Veći dio je krađa struje, a nešto otpada i na preinake brojila.

Komentirajte prvi

New Report

Close