Milanović odlazi u dvodnevni posjet Njemačkoj

Autor: Poslovni.hr , 09. rujan 2020. u 13:52
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Predsjednik Zoran Milanović odlazi u četvrtak u dvodnevni službeni posjet Njemačkoj, priopćeno je iz Ureda predsjednika. U Njemačku ide na poziv predsjednika Savezne Republike Njemačke Frank-Waltera Steinmeiera.

Prvog dana boravka u Berlinu, u četvrtak, predviđen je susret predsjednika Republike s predstavnicima hrvatskih udruga u Njemačkoj.

U petak će predsjednik Milanović održati sa svojim domaćinom njemačkim predsjednikom Frank-Walterom Steinmeierom. Susret dvojice predsjednika započet će ceremonijom svečanog dočeka predsjednika Milanovića, uz vojne počasti, u Uredu Saveznog predsjednika, u dvorcu Bellevue. Istoga dana predsjednik Republike Hrvatske susrest će se s predsjednikom njemačkog Saveznog parlamenta dr. Wolfgangom Schäubleom.

Tijekom boravka u Berlinu predsjednik Milanović razgovarat će i s predsjednikom Saveznog njemačkog gospodarskog udruženja srednjih poduzetnika Mariom Ohovenom te će prisustvovati potpisivanju Izjava o suradnji, koje će sa Saveznim njemačkim udruženjem srednjih poduzetnika potpisati predstavnici Hrvatske udruge poslodavaca i Kluba izvoznika.

Komentirajte prvi

New Report

Close