Lošinjski Vitality Hotel Punta dobitnik prestižne nagrade Wellness Travel Award

Autor: Poslovni.hr , 16. studeni 2016. u 10:25
Foto: losinj-hotels.com

“Posebna nam je čast što su se čak dva naša hotela našla u završnici ovog svjetskog natjecanja.”

Vitality Hotel Punta iz grupacije Lošinj Hotels&Villas dobitnik je svjetske nagrade Wellness Travel Awards – Spafinder Wellness 365. Nagrade se dodjeljuju u 41 zemlji i regiji za najbolji hotelski spa resort koji nudi izuzetno wellness iskustvo, a upravo je Vitality Hotel Punta izabran kao najbolji u Hrvatskoj.

Nagrade se dodjeljuju u ukupno tri kategorije: najveće wellness iskustvo na čak šest kontinenata, iznimno wellness iskustvo u više od 40 zemalja i regija, te deset top hotelskih spa resorta s najboljim wellness iskustvom u 20 različitih potkategorija. Ove se godine u finalu samog natjecanja našlo 388 finalista, među kojima je, uz dobitnika nagrade Vitality Hotel Punta, bio i Hotel Bellevue.

Wellness Travel Awards, koji su predstavili Spafinder Wellness 365 u suradnji s World Travel Market u Londonu, dodjeljivanjem nagrada odaju priznanja hotelskim spa resortima koji nude iznimna iskustva i programe za sve veći broj gostiju koji su u potrazi za zdravim odmorom i putovanjima. Postupak odabira pobjednika sastoji se od ukupno tri koraka, pa tako prvi i drugi korak uključuju nominacije i bodovanje 39 predstavnika spa i wellness industrije koja uključuje novinare i relevantne stručnjake, nakon čega slijedi i glasovanje gostiju nominiranih hotela.

„Posebna nam je čast što su se čak dva naša hotela našla u završnici ovog svjetskog natjecanja. Hotel Bellevue dobitnik je već niza prestižnih nagrada i priznanja, a posebno nam je drago da je prepoznat trud svih zaposlenika Lošinj Hotels & Villas da se Vitality Hotel Punta pozicionira kao nezaobilazno mjesto odmora brojnih gostiju koji pristižu svake godine na Lošinj.“, istaknuo je član Uprave Grupe Jadranka, Goran Filipović.

Među pristiglim ovogodišnjim nagradama hoteli iz grupacije LH&V mogu se pohvaliti posebnom nagradom žirija u kategoriji Innovative Spa&Health Resort Destination, međunarodnom nagradom Darc Awards za projekt morske rasvjete uvale Čikat te Brand Leader Award 2016 za izuzetan doprinos turističkom tržištu. Nizu pristiglih domaćih, regionalnih i međunarodnih stručnih nagrada te priznanja doprinijelo je upravo prošlogodišnje uspješno zaokruživanje važnog dijela investicijskog ciklusa u lošinjskoj uvali Čikat.

Komentirajte prvi

New Report

Close