Lorencin vraća Bulića u vrh HTZ-a

Autor: Radmila Kovačević/VL , 15. travanj 2014. u 11:55
Niko Bulić zasad šuti/G. J./PIXSELL

Bilo je pitanje trenutka kad će se vrata, koja se se zalupila iza smijenjene direktorice HTZ-a Meri Matešić, ponovo otvoriti Niki Buliću.

Bilo je pitanje trenutka kad će se vrata, koja se se zalupila iza smijenjene direktorice HTZ-a Meri Matešić, ponovo otvoriti Niki Buliću.

Dugogodišnji direktor nacionalne promdižbene organizacije i njegova nasljednica M. Matešić nisu za njenog kratkog mandata našli zajednički jezik, on ju je optužio za mobing, slučaj je na sudu, a ministar Darko Lorencin naumio je okončati tu situaciju. Kako nam je ministar rekao, Buliću je upućena nota u kojoj se kaže kako se očekuje da 'nastavi s radom sukladno svojem znanju i iskustvu, čak i ako je i bilo mobinga, jer su se od razrješenja direktorice uvjeti promijenili'. Hoće li Niko Bulić prihvatiti pruženu ruku još se ne zna. U Glavnom uredu HTZ-a iznenađeni su viješću, nemaju najava da se Bulić uskoro vraća na svoje radno mjesto, a on sam, umjesto odgovora na novinarsko pitanje što će napraviti, i dalje bira – šutjeti. Na poslu ga, inače, nema nekoliko mjeseci, otkako je podnio tužbu za mobing. 

Komentari (2)
Pogledajte sve

jaka vijest za poslovne novine, jedina vijest za poduzetnike bit će kad se UKINU ta gnijezda fotelja za partijske podobne kadrove.

neka ih sdp i hdz plaćaju iz svojih partijskih proračuna ako im trebaju, nas neka prestanu reketariti. isto tako, partijske proračune neka pune članarinama svojeg odanog članstva, a ne iz državnog proračuna.

Kakvi su zaista učinci HTZ-a, HGK-a, HOK-a i sličnih? Ima li realno gospodarstvo koristi od nabrojanih organizacija? Jesu li u njima sposobni ili podobni zaposlenici?

New Report

Close