Lijepa gesta ZET-ova vozača oduševila putnike

Autor: Poslovni.hr , 14. ožujak 2024. u 10:46
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Putnica je uzviknula “Bravo za vozača!” te su mu svi počeli pljeskati.

Vozač ZET-ova autobusa na liniji Črnomerec – Borčec dobio je jutros pohvale jedne od putnica, pišu 24 sata.hr. Kad je došao na stajalište Medpotoki, izašao je iz vozačke kabine, ušao u putnički prostor te prišao kako bi pomogao starijem gospodinu koji je imao vidljive ozljede glave koja je bila sva bila zamotana u zavojima.

– Starac se jedva kretao i dvaput mu je skoro iskliznuo iz ruku. Posjeo ga je na klupu na stajalištu i rekao da se ne miče do dolaska njegovih i zaželio brz oporavak – ispričala je putnica o dodala kako je zbog svega uzviknula “Bravo za vozača!” te su mu svi počeli pljeskati.

Na kraju vožnje mu je i osobno prišla te ga još jednom pohvalila, a on se skromno zahvalio i rekao da mu je to u opisu posla i da mora pomoći potrebitima. Objasnio je da je gospodin s Črnomerca išao s njim do zadnjeg stajališta i natrag. Na Črnomercu je nekoliko puta pao te da ga je teško unio u bus, a navodno je sam krenuo iz bolnice do svoje kuće, no to mu je bilo otežano zbog zdravstvenih problema. Zato još više treba pohvaliti ljudski čin.

Komentirajte prvi

New Report

Close