Lidl priprema veliku šatorsku rasprodaju: Preko 700 artikala bit će po sniženim cijenama

Autor: Poslovni.hr , 12. lipanj 2020. u 12:59
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Do isteka zaliha.

Lidl će od ponedjeljka na parkiralištu ispred svoje trgovne na zagrebačkim Sveticama organizirati šatorsku rasprodaju neprehrambenih proizvoda.

Šatorska rasprodaja će se održati ispred Lidlove trgovine na zagrebačkim Sveticama, u Ulici Donje Svetice 46.

U ponudi će biti više od 700 neprehrambenih proizvoda. Rasprodaja će trajati od ponedjeljka, 15. lipnja, pa sve do isteka zaliha.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Pomoć VINARIMA    u prodaji vina

Država mi morala pomoći vinarima u prodaji vina .

Moj prijedlog je slijedeći: Putem  Fonda za zaštitu okoliša, povećati NAKNADU ZA VRAĆENE STAKLENE BOCE/ ambalažu/ s 0,50 kn  na 3,00 kuna.

U Fond za zaštitu okoliša i bla bla..vinari moraju uplaćivati naknadu u iznosu od 0.50 lipa, kako bi se nadoknadilo zbrinjavanje otpada. U ovoj godini, dio te naknade neka preuzme država 2,00 kn a dio vinari, 1,00 kn.ili obratno…

Na taj način potrošači će biti stimulirani, umjesto pive kupovati vino…te će se riješiti zaliha koje nisu prodane jer nema  turizma ….naravno, uz prilagođene maloprodajne cijene, gdje bi opet trebala intervenirati  država..

Meni  je dopizdilo to- što država stalno govori  i nekakvoj slobodi tržišta ,. sad kad je sve sjebano…svi se znaju zaštititi, samo mi -NE.

 

Pa to je zapravo ok. Sve što se ne može prodati stavi na sniženje i prodaj do isteka zaliha

New Report

Close