Krunoslav Capak u samoizolaciji!

Autor: Poslovni.hr , 19. lipanj 2020. u 08:55
Foto: Daniel Kasap / Pixsell

Broj novooboljelih u Republici Hrvatskoj u 24 satnom razdoblju jučer je bio 11, čime je ukupan broj oboljelih od koronavirusa 2269.

Prvi hrvatski epidemiolog, doc. dr. Krunoslav Capak, od sinoć je u samoizolaciji, doznaje N1. Capak se testirao na koronavirus i taj prvi nalaz je negativan.

Capak je u ponedjeljak bio na jednoj konferenciji gdje je, među okupljenima bila osoba za koju se sumnja da je zaražena koronavirusom ili je bila u kontaktu s osobom koja je zaražena.

U samoizolaciji je, kako je objavio Jutarnji list, dr. Vera Katalinić Janković, pomoćnica ministra zdravstva.

U samoizoilaciji su i zamjenica ravnatelja HZJZ-a Capaka, dr. Ivana Pavić Šimetin, zamjenica pročelnika Gradskog ureda za zdravstvo Grada Zagreba Mirela Šentija Knežević i predstojnik Klinike za ženske bolesti i porodništvo KBC-a Sestre Milosrdnice Krunoslav Kuna dr. Anka Jurišić Kvesić, predsjednica Nacionalnog povjerenstva za dentalu medicinu.

Svi su oni prije četiri dana bili na konferenciji udruge CroMSIC na kojem je predstavljeno istraživanje o znanju mladih o HPV virusu, odnosno o dobrobiti cijepljenja.

Podsjetimo, broj novooboljelih u Republici Hrvatskoj u 24 satnom razdoblju jučer je bio 11, čime je ukupan broj oboljelih od koronavirusa 2269.

Komentirajte prvi

New Report

Close