Kasni noćni sastanak u Vladi, Kujundžić daje ostavku?

Autor: Poslovni.hr , 26. siječanj 2020. u 11:05
Foto: Sanjin Strukić / Pixsell

‘Na određeni način ovo doživljavam kao atmosferu linča’.

Izvor iz Vlade potvrdio je za N1 da je u subotu navečer održan sastanak s ministrom zdravstva, Milanom Kujundžićem.

Izvor iz Vlade za N1 je dodao da u odlukama koje slijede glede ovoga slučaja treba pokazati odgovornost i voditi računa o stabilnosti Vlade i HDZ-a.

Drugi izvori iz HDZ-a, pak, da bi Kujundžić ostavku mogao dati već u ponedjeljak.

"Na određeni način ovo doživljavam kao atmosferu linča, ali kad se uđe u politiku, čovjek treba biti spreman i za takve stvari. Pohvaljujem vas sve novinare koji ćete istražiti mene, pozivam i sva državna tijela da me istraže po svim osnovama. Potičem i vas i druge da istraže ne samo one koje su javne osobe, nego i brojne druge u vezi zarada, što su imali, što su dobili u vrijeme komunizma, što privatizacijom, što sada. Mislim da Hrvatskoj treba istina o svakome – tko što ima, koliko je zarađivao, koliko je platio poreza, prireza i drugih vrsta doprinosa. Odradite sve na meni do zadnjeg detalja, a onda i na svakome drugome", rekao je Kujundžić u petak na izvanrednoj konferenciji za novinare povodom napada na novinarku Slobodne Dalmacije pred njegovom kućom u Ivanbegovini.

Kujundžić je održao i sastanak s premijerom Andrejem Plenkovićem, a ostavka, kako je tada kazao, nije dolazila u obzir.

Komentari (7)
Pogledajte sve

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2151427
Sve vam je rako predsjednik 🙂

Ovo je bitka unutar frakcija HDZ. Uzeti kokice i gledati.

Ovo sto rade s Kujundzicem je pravi primjer hdzsdpudbaske harange. Zajedno sa ponekim novinarima u svim medijima. Tko.ima dostup bas svim medijima ? Samo vlada i njihove tajne sluzbe .Ima na svim portalima i njihovih zaposlenika. Jako zanimljivo za promatrati.
Bas me zanima hoce li se ikada otpeljati sto je kujundzic napravio Plenkovicu pa se digla ovakva buka ? Ali sigurno je jedno : OVO NEMA VEZE SA PACIJENTIMA, LIJECNICIMA, DOBRA ZA HRVATE ILI NEKAKVOG BENEFITA ZA NAS.Samo za osobnu korist.

renči,vodi lijepo sve te lopine svojoj kući, možda i ti nešto “profitiraš”!Lp,

ms4,da mediji ne otkrivaju ove lopine,svi bi lijepo prošli “ispod radara”.Kada već,insititucije
, ne reagiraju na ove lopine,onda(hvala Bogu),reagiraju mediji.I institucije [/b]
[bi ne bih reagirale da nisu pročitali u medijima.A zna se da je njihov posao da otkrivaju ovakve[/b]
kao kujundžić i ostala mafija.Nažalost to je prava istina.Ja sam isto protiv linča medija i da oni određuju tko je lopina, a tko nije,ali to je gorka Hrvatska stvarnost.Nadam se da se slažemo u tome.Lp,[/b]

New Report

Close