Karamarko: Na referendumu o braku zaokružit ću ‘da’

Autor: Agencija VLM , 07. studeni 2013. u 15:17
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

U intervjuu Media servisu predsjednik HDZ-a poručio je kako mu nije problem javno se opredijeliti, jer to već čine i predsjednik Josipović i Vesna Pusić. Ocijenio je i kako je bivši SKH, čiji je pravni sljednik SDP, bio zločinačka organizacija.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na predstojećem će referendumu o ustavnim promjenama vezanim uz definiranje braka glasati za to da u hrvatski Ustav uđe odredba kako je brak životna zajednica muškarca i žene. Otkrio je to u ekskluzivnom intervjuu za Media servis.

Apsolutno ću izaći i zaokružit ću 'da'. Ovo sve što sam rekao, možda ne bih trebao govoriti, ali vidim da predsjednik Republike, gospođa Pusić… govore da će zaokružiti 'ne'. Zašto ja onda ne bih rekao da ćemo mi, odnosno da ću ja zaokružiti 'da' i da vjerujem da će naše biračko tijelo, koje je narodnjačko, koje je konzervativnog karaktera, također zaokružiti 'da'" – obrazlaže Karamarko.

U razgovoru se dotaknuo i aktualnih tema oko Vukovara kao mjesta posebnog pijeteta, o ustavnim promjenama u vezi lex Perković, suđenja za Fimi mediju, afera u HAC-u i HGK…

Ocijenio je i kako je nekadašnji Savez komunista Hrvatske (SKH) bio zločinačka organizacija.

-Kad se objavi da je zapravo SKH, ne samo 45 godina pljačkao i bezočno hrvatski narod uništavao gospodarski – jer oni danas o HDZ-u pričaju u tom smislu, nego kad se objavi da je ta stranka ne samo lopovska nego i zločinačka – dakle mi pričamo o državnom teroru u Jugoslaviji u kojoj je glavna poluga tog terora bio SKH, njihova partija, koji oni nasljeđuju i ničim se od nje nisu distancirali. A dokaz o tome je i da su preuzeli njihovu imovinu – zato imamo slučaj hotela na Bohinju, slučaj Radman i stotine tisuća kvadrata imovine za koju nitko ne zna gdje je i u kakvom je statusu, rekao je Karamarko.

Komentari (14)
Pogledajte sve

[emo_zloban][emo_zloban]


Peder ko ne zaokruzi DA.

ma što peder ? najobičnija pederčina.

Peder ko ne zaokruzi DA.

@ Frankie ,

DA neće zaokružiti osim pedera i druge ugrožene manjinske skupine :
leizbike , pedofili , zoofili ,nkrofili , transvestiti , sado-mazo praktičari ,egzibicionisti , sodomisti ,perverznjaci , voajeri…..

Upravo tako kao karakterna osobina.Protiv homoseksualaca nemam apsolutno nista. Da vidim da ih neko napadne glavu bi mu s ramena skinuo,ali ovo preseravanje najobicnijih sugavaca,jazavaca i glodavaca sa tim branjenjem mi se popelo na vrh mog malog mekanog. U prvom redu na splitskom PRAJDU marsira gradonacelnik Baldasar. Taj istinski heroj domovinskog rata sad brani potlacene manjine (uz jasno kordon do zuba naoruzanih specijalaca). Za ne povjerovat kakvih “ljudi” u Hrvatskoj ima. Stvarno smo bogati redikulima.

New Report

Close