Zbog ovog prometnog prekršaja ‘smiješi mu se’ 15.000 kuna kazne

Autor: Poslovni.hr , 14. kolovoz 2019. u 10:28
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Intenzivno se radilo na terenu od 10 do 18 sati, koliko je trajala akcija.

Jedan od većih nadzora prometa do 18 sati trajao je i u Zagrebu. Manje vrludanja tijekom dana na staroj cesti nedaleko od naplatnih kućica na Lučkom, a više ophodnje. Pod povećalom – brzina.

Uz prebrzu vožnju, posebnu pozornost pridaju i ostalim tzv. ubojicama u prometu – vožnji pod utjecajem alkohola, nekorištenju sigurnosnog pojasa te nepropisnoj uporabi mobitela tijekom vožnje. 

"Policijski službenici pojačano postupaju na području Druge postaje Prometne policije i za sada imamo utvrđenih 15 prekršaja nepropisne brzine", rekao je Dalibor Majsec, samostalni inspektor II. postaje Prometne policije Zagreb.

 Zagrebačka policija u utorak je imala pune ruke posla. Intenzivno se radilo na terenu od 10 do 18 sati, koliko je trajala akcija. 

"Tijekom današnjeg dana na području PU zagrebačke utvrđena su ukupno 272 prekršaja prekoračenja brzine. Najveća brzina izmjerena je na autocesti A3 kod Križa gdje je brzina bila 209 kilometara na sat. Tu je predviđena kazna od 5000 do 15.000 kuna. Tu brzinu postigao je vozač rođen 1971. godine", kazao je za RTL Predrag Stipaničić iz PU zagrebačke. 

Komentirajte prvi

New Report

Close