Izgorio automobil majke Mamićevog poreznika Milana Pernara

Autor: Poslovni.hr/Hina , 09. ožujak 2023. u 13:01
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

U požaru koji je u noći četvrtak izbio u zagrebačkoj Ulici Trnovčica izgorio je golf vlasnice Marice Pernar, majke poreznika Milana Pernara koji služi kaznu zatvora zbog izvlačenja novca iz nogometnog kluba Dinamo, za što mu se sudilo zajedno s odbjeglim Zdravkom i Zoranom Mamićem.

Zagrebačka policija je, ne navodeći identitet vlasnice, izvijestila da je požar oko 1,50 sati izbio iz zasad neutvrđenih razloga, ugasili su ga vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

Iz policije su najavili kako će tijekom dana obaviti očevid.

Mediji su pak objavili kako je na obližnjoj kući napisana poruka “Vrati pare” te da je automobil zapaljen uoči današnje Skupštine kluba na kojoj će se birati novo vodstvo Dinama.

Prema pisanju Jutarnjeg lista, Milan Pernar je trenutno na šestomjesečnom otpustu iz zatvora u Turopolju zbog podvrgavanja hitne operacije tumora, a spomenuti golf koristi za vrijeme prekida izdržavanja zatvorske kazne.

Pernar je u slučaju izvlačenja novca iz Dinama pravomoćno osuđen na tri godine i dva mjeseca zatvora, a sam se javio na izdržavanje kazne u svibnju 2021.

Komentirajte prvi

New Report

Close