FlixBus u Hrvatskoj časti kartama za po 1 kunu, evo kada ih možete kupiti

Autor: Darko Bičak , 12. lipanj 2019. u 14:25
Foto: DPA / Pixsell

FlixBus grupa danas ima 17 ureda u svijetu, od čega je onaj u Zagrebu otvoren kao peti, a u portfelju imaju više od 300 autobusnih tvrtki.

Prije tri godine nije postojala niti jedna redovna autobusna linija koja bi povezivala hrvatsku i mađarsku prijestolnicu dok danas svakodnevno prometuje čak 12 FlixBusovih linija između Zagreba i Budimpešte, rečeno je na 3. obljetnici djelovanja FlixBusa u Hrvatskoj. 

 

Povodom rođendana FlixBus časti

Karte za 1 kn mogu se kupiti 13. lipnja 2019. od 17 do 20 sati, a vrijede za domaća i inozemna putovanja između 16. rujna 2019. i 15. listopada 2019.

Kako je pojasnio Dean Čebohin, direktora razvoja poslovanja FlixBusa CEE South regije, a koji je i jedan od četiriju zaposlenika koji su 2016. u Zagrebu formirali tvrtku i FlixBusovo sjedište za središnju i jugoistočnu Europu, njihov poslovni model zamišljen je ne samo kao udobnije i jednostavnije kretanje putnika već i kako bi podržao rast i razvoj regionalnih manjih i srednjih autobusnih poduzeća. 

"U lipnju 2016. godine, FlixBus je krenuo iz četiri najveća Hrvatska grada (Zagreb, Split, Osijek i Pula) s četiri regionalna partnera (Vincek, Slavonija Bus, Brioni te Prijevoz Knežević) iz svih dijelova Hrvatske te time potvrdio važnost suradnje s regionalnim autobusnim partnerima diljem Hrvatske. U tri godine, broj partnera je narastao na ukupno 11 samo u Hrvatskoj, dok u cijeloj CEE South regiji koja uključuje i Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu te Srbiju FlixBus danas surađuje s ukupno 17 partnera", kazao je Čebohin.

 

Čebuhin

Podržavamo razvoj regionalnih manjih i srednjih autobusnih poduzeća.

Iz tvrtke su pojasnili da FlixBus, koji je nastao u Njemačkoj 2013., trenutno posluje u 29 zemalja te je do sad prevezao više od 100 milijuna putnika na 2000 destinacija kroz 350 tisuća dnevnih autobusnih veza. Grupa danas ima 17 ureda u svijetu, od čega je onaj u Zagrebu otvoren kao 5., a u portfelju imaju više od 300 autobusnih tvrtki partnera s više od 7000 vozača. U Hrvatskoj danas FlixBus ima 130 destinacija koje su povezane s čitavom njihovom europskom, a teorijski i Sjevernoameričkom, mrežom linija i destinacija.

U našoj zemlji kroz 11 parntera imaju više od 120 autobusa i 400-injak vozača, a lani su prevezli oko 750 tisuća putnika.  Čebuhin je najavio novo čvorište u Rijeci, uz postojeća u Zagrebu i Splitu, a i otvaranje regionalnih hubova u Sarajevu i Mostaru, a nakon toga i u Beogradu te Novom Sadu. Uz poznate pogodnosti za putnike FlixBusa, tijekom ove godine uvode još jednu "avio" uslugu – In-flight entertainment (video sadržaje na zahtjev).

Komentari (6)
Pogledajte sve

Dobro, jel itko zna kako se može kupiti karta za 1 kn?

Ja kupio…ali je po 1kunu u samo jednom smjeru…Munchen

Ja sam sad na njihovom webu i nema opcije za 1 kunu. Ovo je čisti Fake news poslovni.

zasto nigdje nepise kako kupiti te karte i za gdje tocno imaju i kak je moguce da na web i FB stranici flixbusa nepise nista vezano za ovo?

New Report

Close