Brooklyn Bagel, tvrtka koju je Newyorčanin J.Kent Pepper pokrenuo u Splitu nakon pet godina poslovanja spremna je za franšiziranje. Prvo je u Žrnovnici otvorena pekara u kojoj je Pepper usavršio ručnu proizvodnju popularnog njujorškog bagela, jedinog peciva koje se prvo kuha pa tek onda peče. Danas Brooklyn Bagel ima tri prodajna mjesta u Splitu: u trajektnoj luci, na Morpurgovoj poljani i Zapadnoj obali.
Na Sajmu Franšiza i poslovnih mogućnosti koja će se 22. i 23.09. održati u zagrebačkom Familly Mall Centru predstavit će kako bi upravo peciva poput bagela mogla biti dobra poslovna prilika za sve one koji traže svjež pristup novom poslu koji ih neće puno koštati.


Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu