Ivica Todorić: Teško živimo, kćerka je morala iznajmljivati da preživi

Autor: Poslovni.hr , 09. siječanj 2020. u 09:43
Foto: Pixsell

Kulmerovi dvori, dok je bio u Londonu, jedno vrijeme su se i iznajmljivali za vjenčanja, press konferencije i ostala događanja.

Dvije godine od otvaranja istrage protiv nekad najmoćnijeg hrvatskog poduzetnika – Ivice Todorića, od optužnice još ni traga. Iako je županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu probilo sve rokove, sankcija za njih nema. 

Na istragu protiv njega državno odvjetništvo dosad je potrošilo tri milijuna kuna. Što na sve kaže i od čega sada živi Ivica Todorić? U Kulmerovim dvorima, gdje i dalje stanuje, razgovarao je sa novinarkom RTL-a.

Na pitanje kako danas živi, Todorić je odgovorio da im je teško, ali veselo.

– Pomažu nam obitelj i prijatelji, ne trošimo mi sad ne znam kakav novac za što. Živimo teško, ali veselo, jer pazite ja ću kad se rasvijetli ovo dovesti novi duh u ove prostore, u ovu Hrvatsku, ne mogu vam reći kako se veselim što sam napravio, do kud sam došao i kako sam raskrinkao jednu kriminalnu organizaciju", kazao je Todorić za RTL.

Kulmerovi dvori, dok je bio u Londonu, jedno vrijeme su se i iznajmljivali za vjenčanja, press konferencije i ostala događanja.

Na pitanje iznajmljuju li se i dalje Kulmerovi dvori, bivši šef Agrokora rekao je:

– To je kćer moja dok mene nije bilo, snalazila se jadna da preživi, naglasio je Todorić rekavši također kako njegovoj obitelji trenutno nije ugodno zbog pritisaka dok se sve ne rasvjetli.

A rasvijetliti se tako skoro očito neće. Istraga protiv Todorića, sinova i Agrokorovih menadžera otvorena je prije dvije godine. Vlada je za tu aferu čak dala i pet milijuna kuna. Ali tužiteljstvo i dalje tapka u mraku, a optužnice još nema, piše RTL.

Komentari (6)
Pogledajte sve

Otvorio racun radi clanka ovog,a i onog za auto skole,svaka cast svima i nedaj Boze bit ljubomoran na tudje,al nemogu probavit ovo,mislim da ste vi ludji sta objavljujete ovakva sranja nego ovi retaj sta govori …ima bit da san oglupia cin komentiran…poz

Submariner, kad bi se vlasnicima vratilo oduzeto onda toda ne bi sad uživao u Kulmerovim dvorima već nasljednici pravih vlasnika…………

Da Bog da i meni da i ja tako jadno živim!!!!!
Odmah potpisujem, bez razmišljanja !

Želim da pravda pobijedi i da se vrati vlasniku oduzeto. The end. Lako je kritizirati nekoga tko se zaduživao da bi ljudi radili. Tode drži se !

New Report

Close