HZZO produžio ugovore do 31. prosinca 2021.

Autor: Poslovni.hr/Hina , 25. lipanj 2021. u 11:32
Foto :Ivo Cagalj/PIXSELL

Također, HZZO je osigurao sredstva za provođenje dodatnih dijagnostičkih postupaka.

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje produžiti će ugovorno razdoblje do 31. prosinca 2021. za do sada ugovorene zdravstvene ustanove na primarnoj, sekundarnoj i tercijarnoj razini i za do sada ugovorene privatne zdravstvene radnike primarne i sekundarne zdravstvene zaštite.

Do istog datuma bit će produljeni ugovori s do sada ugovorenim isporučiteljima ortopedskih i drugih pomagala koji s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje (HZZO) imaju sklopljene ugovore o isporuci ortopedskih i drugih pomagala, priopćeno je u petak iz HZZO-a.

Također, HZZO je osigurao sredstva za provođenje dodatnih dijagnostičkih postupaka.

Riječ je o postupcima uroterapije s biofeedbackom kod djece, magnetne rezonance (MR), PET/CT postupcima, MSCT koronarografije, koronarografije i perkutane koronarne intervencije (PCI), postupcima medicinske pomognute oplodnje (IVF/ICSI postupaka) i postupcima polisomnografije za razdoblje od 30. lipnja 2021. do 31. prosinca 2021. s dosada ugovorenim provoditeljima.

Ugovaranjem ovih dodatnih postupaka u svrhu smanjenja listi čekanja osigurava se dostupnost i kontinuitet zdravstvene zaštite osiguranim osobama HZZO-a, ističu iz HZZO-a, uz napomenu kako su to najvažnije odluke sa sjednice Upravnog vijeća održane jučer u Zagrebu.

Komentirajte prvi

New Report

Close