HZZO: Dopunsko sada možete ugovoriti i online, ne morate na šaltere

Autor: Poslovni.hr , 17. veljača 2014. u 14:57
Damir Spehar/PIXSELL

Policu dopunskog zdravstvenog osiguranja Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) građani od danas mogu ugovoriti online.

Policu dopunskog zdravstvenog osiguranja Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) građani od danas mogu ugovoriti online, putem web stranice www.hzzo.hr, priopćeno je iz HZZO-a.

Polica se može ugovoriti u samo četiri koraka, jednostavnim navođenjem, bez odlaska na šaltere ili ispunjavanjem „papirologije“. Ugovaranje dopunskog zdravstvenog osiguranja na ovaj način postalo je još dostupnije svim kategorijama osiguranika, tvrde u HZZO-u. Premiju osiguranja u prvoj fazi osiguranici će moći platiti Internet bankarstvom, a uskoro će novi osiguranici moći svoje premije plaćati putem American i Diners kartice na 12 rata bez kamata, te MasterCard, Visa i Maestro karticom.

Umirovljenici će svoje premije moći plaćati kao i do sada, obustavom iz mirovine preko Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (HZMO-a). Dovoljno je da ispune tiskanicu administrativne zabrane koju mogu pronaći ovdje ili u najbližoj područnoj službi HZZO-a.

Ispunjene tiskanice mogu se dostaviti u područne službe i ispostave HZZO-a, osobno ili poštom, stoji u priopćenju.

Komentirajte prvi

New Report

Close