HSP poziva građane da stanu u obranu nacionalog bogatstva

Autor: Poslovni.hr/Hina , 23. siječanj 2013. u 14:08
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Hrvatska stranka prava (HSP) pozvala je danas “sve građane, hrvatske domoljube, organizacije civilnog društva da odlučno stanu u obranu hrvatskog nacionalnog bogatstva i usprotive se donošenju Zakona o strateškim investicijskim projektima”.

 Hrvatska stranka prava (HSP) pozvala je danas "sve građane, hrvatske domoljube, organizacije civilnog društva da odlučno stanu u obranu hrvatskog nacionalnog bogatstva i usprotive se donošenju Zakona o strateškim investicijskim projektima".

Predsjednik HSP-a Daniel Srb na konferenciji za novinare oštro je osudio "pokušaj da se ozakoni najteži oblik rasprodaje hrvatskog nacionalnog bogatstva, voda, šuma, javnih cesta" ocijenivši kako je to "daleko teži i ozbiljniji oblik uništavanja Hrvatske od pljačke u privatizaciji 90-tih godina".

"Najgore bi bilo da predloženi zakon šutke prođe i stoga pozivamo sve građane na najrazličitije oblike demokratskog otpora kao i hitno raspisivanje referenduma na kojem se građani trebaju izjasniti što misle o svojim šumama, rijekama i svemu onome što moramo ostaviti u naslijeđe generacijama koje dolaze", rekao je.

"Trebamo svi jasno i glasno reći da ne damo Hrvatsku", kazao je Srb.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close