Hrvatske željeznice uvele on-line kupnju i rezervaciju karata

Autor: Poslovni.hr , 06. rujan 2016. u 09:27
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Kupljenu kartu možete ispisati ili je jednostavno na pametnom telefonu pokazati kondukteru/kontroloru.

Od 6. rujna putem interneta kupite karte za sve relacije u unutarnjem prijevozu.

On-line kupnja karata i rezervacija praktična je i jednostavna. Odaberite polazni i odredišni kolodvor, datum i vrijeme polaska te broj putnika.

Karte možete rezervirati i kupiti jednostavnim unosom potrebnih podataka i platiti ih karticama American Express, Visa, MasterCard i Maestro.

Kupljenu kartu možete ispisati ili je jednostavno na pametnom telefonu pokazati kondukteru/kontroloru. 

Informacije i pomoć pri kupnji karte putem interneta možete dobiti pozivom na brojeve telefona 060/333-444 (cijena poziva iz fiksne mreže je 1,74 kn/min, a iz mobilne 2,96 kn/min, HT d.d.), 01 378 2583 i *VLAK ( *8525 cijena poziva iz mobilne mreže jednaka je cijeni poziva prema fiksnoj mreži operatera), kao i putem e-maila informacije@hzpp.hr u razdoblju od 5 do 23 sata.

Uvjete prodaje karata putem interneta možete pronaći ovdje.

Prodaja karata putem interneta dio je integriranog sustava prodaje i rezervacije karata (ISPRO) HŽ Putničkog prijevoza. Novi i modernizirani kanali prodaje uvode se od sredine kolovoza. Ručna kupnja karata kod konduktera u vlaku zamijenjena je mobilnim terminalima, a modernizirana je i prodaja karata na blagajnama.

Tijekom rujna moći ćete besplatno preuzeti aplikaciju HŽPP karte, a u većim kolodvorima bit će postavljeni kartomati na kojima ćete karte kupovati koristeći kartični način plaćanja.

Komentari (3)
Pogledajte sve

da ne bi, pa ako kondukteru HŽ-a pokažem kartu na smartphoneu probušit će mi ga.

kupiš on- line kartu-…..i sjedneš se u stari traktor ……i voziš 40 k m/sat

Sada je 06,09,2016, i oni su uveli ONLINE prodaju karata ? Halo ? Dobro, znam da U u hrvatskoj postoje 3 pruge, jedna za split, jedna za osijek i jedna za rijeku, ali 09,2016?

New Report

Close