Hrvatska tvrtka razvila igru za Netflixov reality dating show, bit će dostupna za korisnike diljem svijeta

Autor: Marta Duić , 14. lipanj 2022. u 11:33
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Igračima je omogućeno jedinstveno iskustvo, točnije mogu sudjelovati u virtualnoj sezoni Netflixove popularnog dating showa.

Nanobit i Netflix razvijaju mobilnu igru za obožavatelje reality dating showa ‘Too Hot To Handle’ koja će se na Netflixu prikazivati 2023. godine.

 Naime, ‘Too Hot to Handle’, lifestyle simulacijska igra bazirana je na popularnoj Netflix seriji. U pitanju je igra koji je razvio hrvatski studio Nanobit, a sljedeće godine stiže na mobilne platforme te će biti dostupna za igranje korisnicima Netflixa diljem svijeta.

Zahvaljujući stručnosti Nanobita s narativnim igrama igračima je omogućeno jedinstveno iskustvo, točnije mogu sudjelovati u virtualnoj sezoni Netflixove popularnog dating showa.

Foto: Nanobit

Igru ćemo predstaviti tijekom Netflixovog virtualnog fan festivala, Geeked Week. Igra je to koja će prikazati duh TV serije uz uzbudljivu dramu i događaje”, kaže Alan Sumina, izvršni direktor Nanobita.

Inače, Nanobit je vodeći hrvatski studio za razvoj i izdavanje mobilnih igara sa sjedištem u Zagrebu, a iza sebe imaju 29 izdanih naslova, s 10 aplikacija i 19 igara te više od 220 milijuna preuzimanja, a od rujna 2020. godine je dio švedske grupacije Stillfront.

Komentirajte prvi

New Report

Close