Grbin: Oslobodit ćemo Zagrepčane od okupacije ove korupcijske hobotnice

Autor: Poslovni.hr/Hina , 04. listopad 2020. u 09:29
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Grbin je naglasio da u stranci neće biti suspenzija niti raspuštanja stranačkih organizacija , da će raditi na jačanju postojećih organizacija i osnivanju novih diljem Hrvatske.

Novi predsjednik SDP-a Peđa Grbin poručio je u subotu navečer kako želi da ga se upozorava na greške kao što je on upozoravao Davora Bernardića.

Grbin je odbacio tezu da je htio rušiti Davora Bernardića istaknuvši da je samo reagirao na ono što je smatrao lošim te poručio kako od svojih kolega i kolegica očekuje da postupaju na isti način.

„Nisam nikoga rušio, ja sam reagirao na ono što sam smatrao loše. Kada vidim da u politici i SDP-u netko radi loše ja ću reagirati, molim kolege i kolegice da postupe na isti način. Ako griješim molim ih da me upozore i da mi pomognu da izbjegnem takve greške”, kazao je odgovarajući na pitanja novinara.

Grbin je naglasio da u stranci neće biti suspenzija niti raspuštanja stranačkih organizacija , da će raditi na jačanju postojećih organizacija i osnivanju novih diljem Hrvatske.

Najavio je i promjenu odredbe o pravu glasa članova stranke na način da se svima omogući prvao glasa.

Vezano za lokalne izbore Grbin je najavio će SDP imati kandidata u Zagrebu.

„Taj kandidat neće biti samo kandidat SDP-a, biti će kandidat svih onih progresivnih, građanskih i lijevih stranka koje istinske žele promjene u Zagrebu”, najavio je .

Na upit hoće li to biti Tomislav Tomašević iz platforme Možemo odgovorio je da takvoj odluci prethode razgovori s drugim političkim opcijama i gradskom organizacijom.

„Napravit ćemo najbolje za građane Zagreba, a to je osloboditi ih od okupacije ove korupcijske hobotnice koja je na njega bacila svoje pipke”, rekao je .

Grbin je također priznao da je izbor Željka Sabe u Predsjedništvo SDP-a teret za stranku.

Komentirajte prvi

New Report

Close