‘Gotovo je tek kad je gotovo, a kad bude gotovo, onda tek počinje’

Autor: Poslovni.hr , 11. listopad 2012. u 11:24
Zoran Milanović (PXL)

Ja sam dao i neka obećanja, a rijetko ih dajem…

Sjednica Vlade RH započela je osvrtom na izvješće EK o spremnosti Hrvatske za ulazak u EU, prenosi Večernji list.

>>> Milanović: Ne donosimo odluke da nekome napakostimo

'Sada umjesto 51 zadaće imamo njih deset', kazala je ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić te dodala kako će osim preostalih obveza jačati  i već ispunjene zadaće. Pusić je rekla i da očekuje 20 ratifikacija do kraja godine.

"Gotovo je tek kad je gotovo, a kad bude gotovo, u srpnju 2013., onda tek počinje, rekao je premijer Zoran Milanović. Premijer Milanović prije ostalih točaka dnevnog reda osvrnuo se na najavljene sindiklane prosvjede. "Neke odluke su naprosto nužne i teške, ovo je izazovan trenutak. Otvorili smo Markov trg kako bi čuli građane. Svatko ima pravo reći sve što misli. Situacija je teška, radimo sve kako bi nam ´sutra´ bilo bolje. Ali svi moraju razumjeti da ono što imamo-imamo, što nemamo-nemamo, kazao je Milanović. Dodao je kako odgovornost moraju preuzeti svi i shvatiti u kakvom se trenutku nalazimo.

"Ja sam dao i neka obećanja, a rijetko ih dajem. Mi ne radimo ništa da bi nekome napakostili, radimo sve da bi nam sutra bilo svima bolje", poručio je premijer Milanović, piše Večernji list.

Komentirajte prvi

New Report

Close