Glasnogovornik slovenske Vlade ljetovao na Krku pa objavio da će Hrvatska na crvenu listu

Autor: Poslovni.hr , 14. kolovoz 2020. u 09:54
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Hrvatska bi se zbog porasta broja zaraženih uskoro mogla naći na crvenoj listi, što bi značilo da bi povratnici s ljetovanja iz Hrvatske pri ulasku u domovinu obavezno morali provesti 14 dana u izolaciji.

Čini se kako je glasnogovornik slovenske vlade Jelko Kacin prijetnju Hrvatskoj da će nam uvesti mjere za povratak slovenskih državljana s ljetovanja na Jadranu izrekao samo nekoliko dana nakon što se i sam kući vratio s Kvarnera, javlja Jutarnji list.

Točnije, s otoka Krka na kojemu, u mjestu Klimno, obitelj Kacin ima kuću, katnicu koju je dovršila negdje 2017., a koju su slovenski mediji, kad su o njoj izvještavali prije tri godine, ocijenili da ima dvjestotinjak kvadrata te da samo zemljište na kojemu se nalazi vrijedi oko 150 tisuća eura.

Kako je Kacin izjavio za slovenske medije, Hrvatska bi se zbog porasta broja zaraženih uskoro mogla naći na crvenoj listi, što bi značilo da bi povratnici s ljetovanja iz Hrvatske pri ulasku u domovinu obavezno morali provesti 14 dana u izolaciji, a dodao je kako su naše brojke daleko veće ako im se pribroje Slovenci koji su se razboljeli tek pri povratku kući s Jadrana.

Komentirajte prvi

New Report

Close