Gasi se poznata domaća televizija. Novinari objavili emotivni video

Autor: Poslovni.hr , 28. veljača 2024. u 08:53
FOTO: Screenshot/YOUTUBE

Zaposlenici već dva mjeseca nisu dobili plaće, a Dubrovačka televizija s emitiranjem prestaje u četvrtak, 29. veljače 2024. godine.

Gasi se Dubrovačka televizija. Zaposlenici već dva mjeseca nisu dobili plaće, a televizija s emitiranjem prestaje u četvrtak, 29. veljače 2024. godine. Novinari su se u emotivnom videu na YouTubeu obratili svojim gledateljima.

– Poštovani gledatelji, dobra večer! Težak trenutak za sve nas. S velikim žaljenjem vas obavještavamo kako se od ovog četvrtka, 29. veljače, Dubrovačka televizija gasi. Naime, danas smo zaprimili obavijest većinskog vlasnika i direktorice kako je tvrtka ponovno u blokadi i kako će se do kraja ovog tjedna proglasiti stečaj zbog lošeg poslovanja i nedostatka sredstava. Ovo je veliki gubitak za grad Dubrovnik i Dubrovačko-neretvansku županiju. Ujedno, ovo je veliki gubitak svima nama – poručili su te dodali da Dubrovačka televizija program emitira već 18 godina.

– Već 18 godina ulazimo u vaše domove. Uspješno smo prenosili sva bitna događanja za Dubrovnik i okolicu, radili predizborna sučeljavanja, prenosili sportske manifestacije, u središnjoj informativnoj emisiji otkrivali afere, brojnim emisijama obrađivali teme važne za sve vas gledatelje i najvažnije od svega, svakog se dana trudili dati sve od sebe kako biste dobili što više informacija na jednom mjestu i kako biste nas, na neki način, smatrali svojim članom obitelji – istaknuli su.

– Obraćali ste nam se kada ste imali probleme  i kada bi institucije zakazale, a mi smo na terenu predano radili upravo zbog vas. Tužni smo zbog ovakvog kraja, no ostaje nada kako naš rad neće ostati zaboravljen. Tko je sve odgovoran zbog situacije u kojoj smo se našli? Odgovora je sigurno puno, no ostat ćemo profesionalni i dostojanstveni pa prstom nećemo upirati ni u koga – naveli su i dodali da nitko od zaposlenika nije primio plaću za siječanj, a prema informacijama koje im je dao većinski vlasnik teško da će biti plaćeni za sve što su radili u veljači.

Komentirajte prvi

New Report

Close