Umjesto partijanerima okreću se obiteljskom turizmu

Autor: Marija Crnjak , 16. lipanj 2020. u 11:24
The Garden Resort Tisno sve je glazbene festivale prebacila za sljedeće ljeto/HRVOJE JELAVIĆ/PIXSELL

Druga sezona zbivanja u uvali kod Šibenika bit će u srpnju i kolovozu sa šest festivala, kažu iz Pozitivnog ritima.

Otkazivanje velikih glazbenih festivala zbog pandemije koronavirusa neke je vodeće igrače na hrvatskom tržištu prisililo da u ovoj sezoni osmisle nove modele poslovanja, dok drugi ne odustaju od projekata koje su započeli lani.

The Garden Resort Tisno tako će se umjesto partijanerima okrenuti obiteljskom turizmu, a Pozitivan ritam nastaviti festivale u Šibeniku, doznajemo od organizatora.

Povratak korijenima
Prije nekoliko dana na društvenim mrežama objavljena je vijest o otvaranju lokacije The Garden Resort Tisno, koja je sve glazbene festivale prebacila za sljedeće ljeto. Čim je donesena ta odluka, u Gardenu su krenuli planirati turističku sezonu, a rezervacije su krenule prošli tjedan.

Kako nam je otkrio domaćin Tisnog Nick Colgan, Garden Resort će se biti otvoren od 1. srpnja do sredine rujna. “Chef Marko Palfi vodit će restoran i pop up food house na plaži uz svježu domaću kuhinju, imat ćemo i Garden Lounge nalik onom koji imamo u Zadru, gdje će se gosti moći opustiti uz koktele ili piva iz naše pivovare Garden. Za glazbu će biti zadužena naša DJ agencija Adriatic Coasting, a također možemo očekivati nekoliko gostiju iznenađenja koji će nas posjetiti preko ljeta. Ova sezona bit će posve drukčija od proteklih, ugostit ćemo sve one koji se žele opustiti, uključujući i obitelji s djecom”, kaže Colgan.

Iskren je kad kaže da je teško reći što u ovoj sezoni očekuju, no otvoreni su za apsolutno sve koji se žele maknuti od svega i odmoriti, plivati u moru ili se jednostavno opustiti.

“U 2020. vraćamo se korijenima i to smo tako predstavili u kampanji, oglašavamo se na našim vlast tim kanalima, poslali smo ponude i hrvatskim tvrtkama ako ih žele iskoristiti za vlastite zaposlenike. Imamo dio ljudi koji je planirao doći na festivale, ali svejedno žele doći na odmor iako festivala nema”, kaže Colgan.

Tvrtka Pozitivan ritam objavila je jučer da unatoč okolnostima ne odustaje od svoje lani otvorene šibenske lokacije Martinska. Druga sezona Martinske održat će se kroz srpanj i kolovoz 2020. godine, a unutar ta dva mjeseca održat će se šest festivala.

Sezonu 2020. otvara 18. izdanje Seasplash festivala, nakon toga slijedi ŠI gitarijada, Slurp! festival koji će se prvi put održati van Pule, Membrain festival, potom Blast fest, a sve zatvara Martinska Punk festival.

Pločnik radi cijelo ljeto
Sva događanja će uskoro najaviti detaljne sadržaje, kao i zagrebački klub Pločnik koji će cijelog ljeta imati program u sklopu “Ljeta u Tehničkom”.

Iz Pozitivng ritma podsjećaju kako je prva sezona Martinske privukla višeod 15 tisuća posjetitelja za vrijeme šest festivala i jednoga jednodnevnog događanja, uz zamjetan porast inozemnih gostiju te povećanje broja posjetitelja na svim pojedinačnim događanjima.

Uz koordinaciju Pozitivnog ritma kao voditelja projekta Martinska, očišćen je prostor nekadašnjega kampa koji je zadnji put bio u funkciji još 1989. godine, te je pripremljen prostor za kampiranje publike kao i niz drugih sadržaja, pozornice, ugostiteljski objekti, dućan merchandisea, štandovi s hranom.

Komentirajte prvi

New Report

Close