FOTO/VIDEO: Kako obaviti brzo testiranje na koronavirus? Bandić rekao da su popunjeni svi termini za danas i sutra

Autor: Poslovni.hr , 23. studeni 2020. u 10:19
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Osigurano je 50 tisuća testova, a još toliko će ih se nabaviti bude li interesa.

Ako ste osjetili simptome poput kašlja, otežanog disanja, povišene temperature, gubitak okusa i/ili njuha ili drugih koji bi mogli ukazivati na COVID-19 za testiranje ste se proteklih dana mogli naručiti na brzitest.com.hr. U terminu koji vam je dodijeljen u danima ovog tjedna trebali biste se pojaviti na jednoj od lokacija za brzo testiranje u Zagrebu gdje vam uzimaju bris. Nije vam potrebna uputnica, testiranje je besplatno i rezultati su poznati već za 15 minuta. Možete ih pričekati na licu mjesta ili ih dobiti mailom.

U svakom slučaju, ako je nalaz pozitivan procedura je ista kao da ste obavili daleko pouzdaniji PCR test, a ako je negativan i simptomi ne prolaze, upućuju vas na testiranja koja su se i do sad provodila, piše Dnevnik.hr

Besplatno brzo testiranje u Zagrebu se ovog tjedna provodi na 12 lokacija. Osigurano je 50 tisuća testova, a još toliko će ih se nabaviti bude li interesa.

Bandić: “Danas i sutra su popunjeni termini”

Gradonačelnik Milan Bandić došao je u ambulantu Doma zdravlja Zagreb-Centar u Sigetu, gdje je jedan od punktova za brzo testiranje te se osvrnuo na današnji početak testiranja.

“Na ovome radimo skoro mjesec dana i ja se zahvaljujem ravnateljima domova zdravlja i njihovim ispostavama. Od danas kreće besplatno brzo antigensko testiranje na 12 lokacija u gradu i kako mi rekoše, na svih 12 punktova danas i sutra su popunjeni termini, po 1200 ljudi“, rekao je Bandić.

Komentirajte prvi

New Report

Close