FOTO: Uhićeni Ljerka Puljić, Piruška Canjuga i bivši član nadzornog odbora Agrokora Tomislav Lučić

Autor: Poslovni.hr , 16. listopad 2017. u 10:02
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Nakon što je objavljeno da je uhićen Ivan Crnjac, stiže i informacija o uhićenjima Ljerke Puljić i Piruške Canjuge, bivše članice uprave Agrokora.

Privedeni su bivši član nadzornog odbora Agrokora Tomislav Lučić i jedna od čelnih osoba Agrokora Ljerka Puljić koju se često nazivalo desnom rukom Ivice Todorića.

DORH je na svojim web stranicama priopćio da su u tijeku istražne radnje i pretrage kod 15 ljudi. 

"Ovo postupanje je nastavak višemjesečnih izvida na temelju provjerenih i potvrđenih činjenica te je početak opsežne istrage koja obuhvaća složene poslovne odnose u poslovnom subjektu", piše DORH.

Komentari (1)
Pogledajte sve

nije u redu da Gazda ovako besćutno gura dame u prve redove, kakvo je to vrijeme došlo i u što se protvorio taj umilni cvjećar, nekada bi dobile crvene karanfile, a vidi sad, prepusto ih na milost (i nemilost) institucija, a svoje dupe blogeriše po Londonu, rekao sam već da je čudno što takav gentlmen uopće kod sebe još ima putovnicu, pa sada umjesto stranih lanaca, gospođi Puljić puše policija za vratom zbog njega, a baš je bila stručna i poštena viša menadžerica, balkanski smjer Agrokomerc

New Report

Close