FOTO: U poslovnom prostoru zaplijenili tisuće komada odjeće i obuće brojnih poznatih brendova, slijede kaznene prijave

Autor: Poslovni.hr , 02. svibanj 2019. u 15:28
Foto: Carinska uprava screenshot

Pronađena je veća količina robe “kojom se povrjeđuju zaštićena prava intelektualnog vlasništva”, navedeno je u priopćenju.

Carinski službenici Službe za mobilne jedinice Zagreb u suradnji s policijskim službenicima pronašli su veće količine odjevnih predmeta, obuće, muških i ženskih torbi i galanterije označenih žigom renomiranih robnih marki.

"Provodeći pojačane mjere nadzora carinski službenici Područne jedinice – Službe za mobilne jedinice Zagreb u suradnji s policijskim službenicima Ravnateljstva policije, Uprava kriminalističke policije, izvršili su 26.travnja 2019. pretragu poslovnog prostora na području Sesveta prilikom koje je pronađena veća količina odjevnih predmeta, obuće, muških i ženskih torbi i galanterije označenih krivotvorenim žigom renomiranih robnih marki Louis Vuitton, Hugo Boss, Emporio Armani, Adidas, Nike, Prada, Lacosta, Gucci, D&G, Napapijri, Timberland, Tomy Hilfinger, Michael Kors, Cesare Paccioti i dr.", navedeno je u priopćenju.

Pretragom navedenog prostora pronađeno je:
– 1294 komada raznih odjevnih predmeta (majice, košulje, hlače, trenirke, odijela…), torbi, remena i drugih raznih predmeta renomiranih robnih marki,
– 533 para obuće (cipele i tenisice) raznih renomiranih robnih marki.

"Protiv prekršitelja bit će podnesena kaznena prijava, a bit će obaviješteni i nositelji zaštićenog prava intelektualnog vlasništva dok je pronađena roba privremeno oduzeta", poručeno je iz Carinske uprave.  

Komentari (1)
Pogledajte sve

“Privremeno oduzeta” kad će više promijeniti i maknuti prvu riječ. Jer ionako nakon zavrsetka procesa, nikad ne izjave “Oduzeta je za stalno”. Kao i kod Marice…

New Report

Close