FOTO: Pogledajte kako su smješteni sezonci u Valamaru, na raspolaganju imaju i bazen

Autor: Poslovni.hr , 11. srpanj 2019. u 10:09
FOTO: Press

Valamar Riviera svim svojim zaposlenicima koji dolaze raditi u Valamarove destinacije iz drugih krajeva Hrvatske i regije osigurava kvalitetan smještaj i tople obroke, a od ove godine sezonski radnici koji rade u Rapcu smješteni su i u hotelu za zaposlenike s bazenom.

Najveća hrvatska turistička kompanija do sada je uložila između 80 i 100 milijuna kuna u smještaj za zaposlenike Kuća Valamar u Poreču, Rapcu i na Krku, a u izgradnji je i Kuća Valamar u Dubrovniku.

Koncept Kuće Valamar, osim novouređenih soba i apartmana, uključuje zajedničku kuhinju te praonicu i sušionicu rublja. Za zajednička druženja nakon posla tu je i prostor za video i društvene igre, a u slobodno vrijeme zaposlenici se mogu opustiti u dnevnom boravku sa zajedničkim televizorom te u vanjskim zonama za druženje uz roštilj.

U fotogaleriji pogledajte kako izgledaju Kuća Valamar na Krku i Kuća Valamar u Rapcu u kojima boravi oko 600 sezonskih zaposlenika.
 

Komentari (2)
Pogledajte sve

A idite pogledajte Falkenstajnov smještaj za djelatnike u Diklo Zadar, dvokrevetna soba svaka sa klimom i televizorom. kao da su djelatnici sezonci na GO !! pravo iznenađen bio spram onih izrabljivača u poreču rovinju ma u cijeloj istri gdje šiptari imaju monopol na izrabljivanje djelatnika sezonaca!!

Koliko ste platili oglas da dobijete malo pozitivnog PR-a?

New Report

Close