FOTO: Otvoren prvi hrvatski ljetni resort globalne hotelske kuće

Autor: Marija Crnjak , 02. srpanj 2021. u 09:41
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Češki JTH Holding u ovaj je projekt uložio više od 105 milijuna eura. U hotelskoj su ponudi ukupno 132 sobe i 62 vile i apartmana, prvi eforea spa & health club u Hrvatskoj te fitness centar otvoren 24 sata dnevno. Hotel ima šest restorana i barova, uključujući i fine-dining restoran

Za goste je otvoren prvi hrvatski ljetni resort globalne hotelske kuće Hilton, Hilton Rijeka Costabella Beach Resort and Spa u Rijeci s privatnom plažom i vlastitim sidrištima, investicija češkog JTH Holdinga koji je u ovaj je projekt uložio više od 105 milijuna eura. Ovo je za hrvatski hotelski sektor svakako događaj godine.

U hotelskoj su ponudi ukupno 132 sobe i 62 vile i apartmana, prvi eforea spa & health club u Hrvatskoj te fitness centar otvoren 24 sata dnevno. Hotel ima šest restorana i barova, uključujući i fine-dining restoran Nebo Restaurant & Lounge na vrhu hotela. Na čelu restorana najmlađi je hrvatski chef s Michelinovom zvjezdicom Deni Srdoč a s njim će četiri restorana i bara voditi chef Miljenko Kosanović.

„Moj je san ispunjen. Ovo će, uvjeren sam, biti mjesto u koje će dolaziti tisuće gostiju, ali i koje je otvorilo brojna radna mjesta te pozicioniralo destinaciju na mnogo viši nivo ponude turističkog smještaja. Uvjeren sam da će se taj trend i nastaviti.”, izjavio je glavni direktor JTH Holdinga Jaroslav Třešňák.

Simon Vincent, Hiltonov izvršni porpredsjednik zadužen za regiju EMEA, otkrio je da Hilton samo ove godine u Europi planira otvoriti 40 novih objekata.

Kako je i ovaj hotel dio programa vjernosti gostiju Hilton Honors, koji pokriva 18 Hiltonovih hotelskih brendova, gosti koji naprave rezervacije izravno putem Hiltonovih kanala mogu uživati u nizu različitih pogodnosti, što će privući i mnoge nove goste koji će tako tek otkriti Hrvatsku.

Komentirajte prvi

New Report

Close