U četvrtak vrata otvara luksuzni Hilton Costabella, objavljeno i koliko košta noćenje

Autor: Poslovni.hr , 29. lipanj 2021. u 14:48
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Tko želi odmah isprobati kako izgleda odsjesti u Hiltonu, noćenje za jednu osobu s petka na subotu platit će od 314 eura, odnosno od 296 eura za članove Hilton Honorsa.

Novi Hilton Rijeka Costabella Beach Resorta & Spa otvorit će vrata u četvrtak 1. srpnja.

Time će biti zaokružena investicija češkog poduzetnika Jaroslava Trešnjaka, generalnog direktora JTH Holdinga koji je zajedno s J&T Bankom, u ovaj, kako je više puta istaknuo, svoj životni projekt, uložio oko 105 milijuna eura. Riječ je o objektu koji ima kapacitet od 132 soba, uz što će gosti moći odsjesti i u nekoj od 66 vila. Novi resort nudit će i čitavu lepezu gastrodoživljaja, s obzirom na to da ima šest manjih i većih ugostiteljskih objekata, među kojima i restoran Nebo Restaurant & Lounge na vrhu hotela, na čijem je čelu najmlađi hrvatski chef s Michelinovom zvjezdicom Deni Srdoč. Uz Srdoča, koji je nakon Drage di Lovrana u kojoj je na Kvarner donio prvu Michelinovu zvjezdicu, karijeru ipak umjesto u inozemstvu, nastavio u riječkom Hiltonu, svoj će gastropečat dati i chef Miljeko Kosanović. Taj executive chef, rođen i odrastao u Rijeci, sa sobom donosi golemo iskustvo koje je stekao pohađajući razne međunarodne kulinarske institute i radeći u nekima od najboljih restorana i hotela.

A tko želi isprobati kako to izgleda odsjesti u Hiltonu, noćenje za jednu osobu s petka na subotu platit će od 314 eura, odnosno od 296 eura za članove Hilton Honorsa, do nekih 550 eura na noć, objavio je Novi list.

Komentirajte prvi

New Report

Close