Prekretnica na Jadranu i Mediteranu: Na proljeće se otvara Hilton Rijeka Costabella Beach Resort&Spa, investicija od 85 milijuna eura

Autor: Marija Crnjak , 05. veljača 2021. u 08:01
Eforea spa kakav će biti u Rijeci ima samo 40-ak Hiltonovih lokacija u svijetu, Foto: PD

Gosti će moći uživati u fitness zoni koja se prostire na više od 800 metara kvadratnih opremljenoj vrhunskim Technogym spravama, kao i u bazenima, od kojih se ističe zatvoreni bazen na 255 metara kvadratnih izrađen od jedinstvenih materijala kakvi dosad nisu korišteni u izgradnji niti jednog drugog bazena u hrvatskom okruženju.

Otvaranje Hilton Rijeka Costabella Beach Resort&Spa a koje se očekuje tijekom ovog proljeća svakako je top događaj u hrvatskom turizmu u ovoj godini.

Ulaganje od oko 85 milijuna eura upravo se privodi kraju i značit će prekretnicu u ponudi čitavog Kvarnera, ali i šire okolice, zahvaljujući i jedinstvenom spa konceptu koji Hilton prvi put dovodi u Hrvatsku, eforea spa&health clubu.

Hiltonov eforea spa koncept ulazi u svoju 12. godinu s 40-tak lokacija u 19 zemalja po cijelom svijetu, a Costabella će uz Veneciju biti druga lokacija na Mediteranu. Koncept se oslanja na holistički pristup prilagođen svakom gostu i posve personaliziran koncept bijega od užurbane svakodnevice.

Kao na egzotičnim lokacijama

““Ponosni smo na sve ono što naš holistički wellness i fitness koncept donosi ne samo ovoj destinaciji, nego i cijeloj Hrvatskoj. Radi se o vrhunskoj ponudi izrađenoj u skladu s vodećim svjetskim trendovima. Predbilježe za članstvo u eforea spa & health clubu su već na raspolaganju, a naše prve goste nagradit ćemo posebnim pogodnostima”, rekao je Milan Banić, menadžer eforea spa & health cluba.

Novi Costabella spa & health club prostire se na više od 3500 metara kvadratnih, gostima nudi jedinstveni doživljaj koji se inače može doživjeti samo na odabranim egzotičnim lokacijama diljem svijeta poput Sejšela, Los Cabosa u Meksiku, Barbadosa, Tajlanda i Australije. U ponudi su razni sadržaji i tretmani za pomlađivanje, revitaliziranje i obnavljanje duha i tijela – masaže, tretmani lica i tijela, aktivnosti opuštanja stresa, savjetovanje fitness stručnjaka i nutricionista, čime je Hilton u Hrvatsku donio najbolje od spa svijeta.

Uz ekskluzivne svjetske proizvode, u sklopu eforea spa & health cluba Hilton je u ponudu uvrstio i proizvode hrvatskih lokalnih proizvođača.

Gosti će moći uživati i u fitness zoni koja se prostire na više od 800 metara kvadratnih opremljenoj vrhunskim Technogym spravama, kao i u bazenima, od kojih se ističe zatvoreni bazen na 255 metara kvadratnih izrađen od jedinstvenih materijala kakvi dosad nisu korišteni u izgradnji niti jednog drugog bazena u hrvatskom okruženju.

Tu su hidrotermalna zona s raznim saunama, primjerice, finskom saunom i slanom parnom sobom, kao i topli te hladni bazeni, sobama za relaksaciju s grijanim klupama, kao i mogućnost različitih individualnih masaža i tretmana u paru.

Važno je da će njihove usluge moći koristiti i gosti koji ne odsjedaju u hotelu, i prijave za članstvo u ovom prestižnom eforea spa & health clubu odsad su dostupne u limitiranom broju.

Svojim članovima eforea spa & health club nudi pet različitih vrsta članstva koje prema željama gostiju mogu uključivati fitness, spa i lifestyle pakete: eforea Fitness, eforea AcquaFit, eforea Spa, eforea Lifestyle i eforea Premium Lifestyle. Ovisno o odabranom članstvu, gosti će imati pristup hidrotermalnoj zoni, fitness zoni, teretani ili bazenu, a za one koji se odluče za Lifestyle Premium članstvo pripremljen je i niz drugih vrhunskih pogodnosti poput dodatnog popusta na retail i beauty proizvode i usluge resorta.

Cijene članstva trenutačno se okreću od 690 kuna na više. Kako su ovo posebna vremena u kojima se primarno gleda higijena i sigurnost od prijenosa viroza, i u Costabella eforea klubu poseban je naglasak stavljen na sigurnost, čija je visoka razina zajamčena primjenom Hilton CleanStay programa. Riječ je o Hiltonovu konceptu koji se temelji na već postojećim strogim standardima čistoće zastupljenim u svim Hiltonovim hotelima diljem svijeta.

Za gastro dojam zaslužni Miljenko Kosanović i Deni Srdoč

Osim wellnessom, Costabella će goste privući i raznolikom gastronomijom u šest restorana i barova, a za to će biti zaslužni poznati chefovi Miljenko Kosanović i Deni Srdoč, dok će iz ekskluzivnog restorana i loungea Nebo koji će se nalaziti na najvišem katu novog resorta gosti imati prekrasan pogled na čitav zaljev.

Kompleks u koji ulaže češki investitor, kompanija JTH, prostirat će se na šest etaža sa 132 hotelske sobe i 66 apartmana u vilama, odnosno 280 soba s 560 ležaja. Kompanija je trenutačno u potrazi za kadrovima, a resort bi trebao imati oko 150 zaposlenih te još toliko sezonskih radnika u punoj sezoni.

Komentirajte prvi

New Report

Close