FOTO: Otvoren prvi hotel s pet zvjezdica na području popularnog turističkog grada – Aminess Khalani Beach Hotel

Autor: Poslovni.hr , 04. srpanj 2022. u 14:22
FOTO: PRESS

Od 2023. Aminessov hotel u Makarskoj radit će cijele godine. Greenfield investicija vrijedna više od 50 milijuna eura osigurava novih 200 radnih mjesta.

Pred više od 300 gostiju u Makarskoj je svečano otvoren prvi hotel s pet zvjezdica na području grada – Aminess Khalani Beach Hotel. Greenfield investicija vrijedna više od 50 milijuna eura osigurava novih 200 radnih mjesta na Makarskoj rivijeri, a uz luksuzan smještaj nudi i vrhunska gourmet iskustva, impresivni spa i wellness centar, suvremene konferencijske dvorane, gaming room za djecu… Aminess hoteli i kampovi već se nalaze u istarskom Novigradu, na Krku, Pelješcu i Korčuli.

Otvorenje Aminess Khalani Beach Hotela FOTO: Press

Grupacija sada broji 13 hotela, četiri camping resorta s više od 450 mobilnih kućica, 92 apartmana, kao i 80 vila diljem jadranske obale.

Novi luksuzni objekt u središnjoj Dalmaciji može ugostiti 900 gostiju u 299 smještajnih jedinica koje se protežu na ukupno osam katova.
“Ponosni smo što su Aminess hoteli i kampovi ušli u projekt pokrenut kroz greenfield investiciju, koja i dalje predstavlja rijetkost na hrvatskom tržištu, posebice kada je riječ o objektima s više od sto smještajnih jedinica. Vjerujemo da će Aminess Khalani Beach Hotel u nadolazećim sezonama povoljno utjecati na turističke rezultate cijele regije, pogotovo makarskog kraja”, istaknula je Zrinka Bokulić, predsjednica Uprave Aminess hotela i kampova.

FOTO: PRESS

Za vanjski izgled hotela zaslužan je renomirani hrvatski arhitekt Jerko Rošin, dok je za unutrašnje uređenje hotela bio zadužen Studio Argentaria iz Sarajeva. Od 2023. hotel će biti otvoren tijekom cijele godine.

Komentirajte prvi

New Report

Close